Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2019, 10:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

TWiiNS už spolu nebudú spievať. Slovenské dvojičky avizujú koniec spoločnej kariéry

HUDBA DANIELA NÍZLOVÁ VERONIKA NÍZLOVÁ
Uložiť Uložené

Slovenské dvojičky rozdelil osobný život.

Veroniku a Danielu Nízlové si mnohí z nás pamätajú ešte z čias, keď tvorili pesničky pre deti. Postupne sa ich tvorba preformovala až do fázy, kedy by si videoklipy zaslúžili vekové obmedzenie 18+, aj napriek (alebo možno vďaka) tomu majú stále veľa fanúšikov. Vrátane takých, ktorí na ich rádiovej tvorbe vyrástli. Dokonca stihli spolupracovať aj s viacerými zahraničnými hviezdami ako napríklad Snoop Dogg alebo Flo Rida.

Všetky tieto úspechy budú odteraz pravdepodobne už len spomienkou, keďže TWiiNS aktuálne avizujú definitívny koniec spoločnej dráhy.

Odporúčané
Twiinsky vrtia zadkami v erotickom prádle medzi banánmi. Ich španielske rytmy majú svetové ambície Twiinsky vrtia zadkami v erotickom prádle medzi banánmi. Ich španielske rytmy majú svetové ambície 2. augusta 2019, 14:39

Veronika skutočnosť už potvrdila aj pre portál Topky a následne zdôraznila informáciu na svojom oficiálnom instagramovom účte. Dôvodom je skutočnosť, že si obe stihli popri kariére budovať aj osobný život, ktorý hudobnú cestu slovenských speváčok rozdelil. 

Pri pohľade na ich spoločný Instagram je asi jasné, že do veľkej miery bol úspech TWiiNS postavený aj na odvahe Sloveniek ukázať viac ako len hudobný rozsah a kvalitný spevácky výkon. Bude pre to zaujímavé, či sa im podarí rovnako zaujať aj v rámci sólo kariér. 

TWiiNS avizujú definitívny koniec spoločnej dráhy
TWiiNS avizujú definitívny koniec spoločnej dráhy
Domov
Zdieľať
Diskusia