Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2019, 8:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande sa dočkala odpovede od obchodu, ktorý chcel ušetriť na jej dvojníčke

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Retailový predajca tvrdí, že s tímom populárnej speváčky v posledných dvoch rokoch komunikoval, udalosti komentovať nebude a dúfa, že ešte nadviažu spoluprácu.

Tím právnikov Ariany Grande podal pred pár dňami žalobu na módny obchod Forever 21 za to, že v kampani v úvode roka 2019 použil jej dvojníčku a taktiež skopíroval grafickú identitu. Dohromady malo ísť až o 30 fotografií, ktoré porušovali autorské práva a ochranné známky populárnej speváčky, za čo jej zástupcovia žiadajú od retailového predajcu 10-miliónov dolárov. 

Tento prípad by bol vyhrotený o trochu menej, keby sa v decembri manažment Ariany so spoločnosťou Forever 21 nestretol a nedohadoval podmienky spolupráce. Tá sa nakoniec podľa dostupných informácií neuskutočnila kvôli vysokej sume, ktorú si za propagáciu Grande vypýtala. Obchod sa pokúsil vynájsť – nevyšlo. 

Teraz sme sa dočkali aj oficiálneho stanoviska od samotného predajcu oblečenia, ktorý zverejnil portál Today

Forever zatiaľ 21 nebude komentovať prebiehajúce vyšetrovanie. Spoločnosť tvrdí, že sú veľkým podporovateľom Ariany Grande a zároveň pracovali s jej licenčnou firmou počas posledných dvoch rokov. Dúfajú, že sa nájde rozumné vysvetlenie a v budúcnosti budú so speváčkou spolupracovať. 

Odporúčané
Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 miliónov za použitie dvojníčky v kampani po tom, čo odmietla spoluprácu Ariana Grande žaluje obchod s oblečením o 10 miliónov za použitie dvojníčky v kampani po tom, čo odmietla spoluprácu 4. septembra 2019, 9:48
Domov
Zdieľať
Diskusia