Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. septembra 2019, 21:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lamborghini je jediná vec, čo ma v živote napĺňa, hovorí slovenský tenista Martin Kližan

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V otvorenom rozhovore Martin Kližan prezrádza, že je pre neho tenis prácou ako každá iná a dlhodobo ho nenapĺňa.

Portál Šport vyspovedal pred pár dňami najlepšieho slovenského tenistu Martina Kližana, ktorý verejnosti prezradil čosi viac o svojom súčasnom vnímaní profesionálneho tenisu. Dozvedáme sa aj čosi viac o rebríčku toho, čo ho naozaj napĺňa a všetko nasvedčuje tomu, že šport na prvých priečkach určite nenájdeme.

Odporúčané
Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) 2. mája 2019, 15:32

V skutočnosti priznáva, že ho tenis nikdy nenapĺňal. Hovorí tom, prečo sa rozišli jeho cesty s Dominikom Hrbatým a keď mu redaktor navrhol, že finančné problémy môže riešiť predajom luxusného oranžového Lamborghini, s ktorým sa pochválil už v roku 2016, dodal, že to neprichádza do úvahy: „To je jediná vec, čo ma v živote napĺňa.“ hovorí Kližan pre denník Šport.

 

Dokonca ani nevie, či ešte vôbec bude v nasledujúcom roku hrať, otvorene hovorí, že nie je v najlepšej forme, zdravotne sa však cíti fit. 

Takto zdravil Martin fanúšikov Šport24 v roku 2016. Dodal, že ak budeš makať ako on, môžeš si dovoliť takúto srandu

 

Domov
Zdieľať
Diskusia