Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2019, 14:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish spieva skladby od Miley Cyrus, P!nk, Justina Biebera a Nicki Minaj. Aký je jej hudobný prehľad?

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka prijala pozvanie do show magazínu Elle, v rámci ktorého bolo jej úlohou zaspievať skladbu obsahujúcu vopred zadané slovo.

 

Billie Eilish je aktuálne hviezdou amerického vydania magazínu Elle, kde obsadila aj titulku. Zároveň poskytla ďalší veľmi úprimný rozhovor, kde sa rozhovorila aj o tom, že má po dovŕšení dospelosti v pláne zmeniť spôsob obliekania. Chce viac ukazovať svoje telo a prednosti, viac sa fanúšikovia dozvedia v decembri.

Okrem interview Billie s Elle natočila aj video v rámci známeho formátu, kde je úlohou spevákov zaspievať prvú skladbu, na ktorú si spomenú pri vyslovení jedného slova.

17-ročná popová hviezda tak opäť celému svetu dokázala, že jej nerobí problém bez prípravy zaspievať skladby od The Weeknda, P!nk, H.E.R., Radiohead a mnohých ďalších. Dozvieš sa taktiež, ktoré slovo jej robilo veľký problém, aj keď sa nachádza v skoro každej pesničke. Samozrejme, v niektorých prípadoch si spomenula aj na svoje vlastné populárne skladby, viac sa už však dozvieš v samotnom videu. 

Odporúčané
Falošné vstupenky a prespávanie pred O2 arenou kvôli najlepším miestam. Ako Billie Eilish rozplakala tisícky Slovákov a Čechov? Falošné vstupenky a prespávanie pred O2 arenou kvôli najlepším miestam. Ako Billie Eilish rozplakala tisícky Slovákov a Čechov? 22. augusta 2019, 13:58
Domov
Zdieľať
Diskusia