Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2019, 16:44
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Instagramový účet Pouličného autora tónov bol zablokovaný

HUDBA FOBIA KID INSTAGRAM
Uložiť Uložené

P.A.T. mal na svojom oficiálnom instagramovom účte viac ako 80-tisíc sledovateľov, nie je však jasné, čo sa s účtom stalo.

Rapový spor medzi Pouličným autorom tónov a Fobiom Kidom včera vyvrcholil odpoveďou člena Pozor Records, po ktorej nasledovala výmena názorov na sociálnych sieťach o tom, kto vlastne vyhral.

Instagram sa tak rozdelil na dva tábory, pridali sa aj známejší interpreti a v rámci instagramových príbehov sa ešte vyjadrovali P.A.T. aj Fobia. 

Dnes sa dozvedáme, že oficiálny účet Pouličného autora tónov na Instagrame bol odstránený, resp. zablokovaný. Účet je stále možné dohľadať medzi zvyškom, chová sa však ako neexistujúci. Podľa všetkého bol zablokovaný kvôli opakovaným nahláseniam od ľudí, čo potvrdzuje aj nasledujúci obrázok. Ten zverejnil jeden z fanúšikov Fobiu Kida. 

Instagramový účet Pouličného autora tónov bol zablokovaný

Ďalší člen Pozor Records už informoval, že podľa neho ide o závisť a neprajnosť. Podľa všetkého naráža na to, že niekto nahlásil profil jeho kolegu, čo viedlo k zablokovaniu. Z pravidiel Instagramu zároveň vyplýva, že má právo udeliť ban účtom, na ktorých sa opakovane objavuje vulgárny alebo urážlivý obsah. Zatiaľ nie je isté, či ide o trvalé zablokovanie alebo len na niekoľko nasledujúcich dní, pravdepodobnejšia je však druhá alternatíva. 

Odporúčané
Pouličný autor tónov odpovedá Fobia Kidovi na diss v 7 a pol minútovej skladbe Pouličný autor tónov odpovedá Fobia Kidovi na diss v 7 a pol minútovej skladbe 5. septembra 2019, 19:41

Instagramový účet Pouličného autora tónov bol zablokovaný
Domov
Zdieľať
Diskusia