Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2019, 16:15
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Rodinný dom pod bratislavskou Kolibou je plný komfortu a nadčasového zariadenia

Rodinný dom pod bratislavskou Kolibou je plný komfortu a nadčasového zariadenia
Zdroj: Slovakia Sotheby's International Realty
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Lukratívne bývanie s výhľadom na celú Bratislavu.

Bratislava sa stáva čoraz atraktívnejším miestom pre život aj vďaka architektúre nových projektov. Domáci developeri sa zaujímajú aj o vzhľad a dnes sa o tom presvedčíme prostredníctvom diela uznávaného ateliéru Cakov & Partners

Eleven Housing je projekt 11 rodinných domov umiestnených v prostredí Malých Karpát zodpovedajúcich najvyšším štandardom. Koncept bývania v mestskej časti Nové Mesto bol vytvorený pre ľudí túžiacich po súkromí a zároveň dotyku s prírodou, avšak stále s priamym kontaktom s centrom. 

Tvorcovia pri návrhu kládli dôraz predovšetkým na vzdušnosť a presvetlenie interiérových priestorov, pričom dané aspekty by mali zabezpečiť veľkoformátové okná v kombinácii so súkromným átriom. Noví majitelia sa tak môžu tešiť na komfortné bývanie s podlažnou plochou o výmere vyše 200 metrov štvorcových, ktorému nechýba ani záhradná časť či terasa.

Práve exteriér môže zohrávať pri kúpe rozhodujúcu úlohu, keďže ponúka príjemne využitie a, samozrejme, výhľad na panorámu nášho hlavného mesta.  

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na webe Slovakia Sotheby's International Realty.

Domov
Zdieľať
Diskusia