Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2019, 11:20
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Facebook bude konkurovať Tinderu. Spustil vlastnú zoznamku

TECH FACEBOOK ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Najzaujímavejšou funkciou je Secret Crush, teda odhalenie tajnej náklonnosti k niekorému z tvojich súčasných priateľov.

O plánovanej zoznamovacej službe, ktorú by mal Facebook pridať do svojej aplikácie ako jednu z funkcií, sa špekuluje už dlhšie. Vo štvrtok konečne odštartovala v USA a ďalších 19 krajinách. 

Facebook Dating má však podľa Business Insideru fungovať trochu inak ako napríklad populárny Tinder. Využívať bude dokonca aj databázu používateľov sesterského Instagramu. Ten je plný mladších používateľov a koniec-koncov tiež atraktívnejších a provokatívnejších fotografií, prostredníctvom ktorých muži a ženy lovia vytúžené srdiečka a followerov. 

Facebook bude konkurovať Tinderu. Spustil vlastnú zoznamku
Zdroj: Facebook.com

Najviac sa hovorí o funkcii zvanej Secret Crush (Tajný ctiteľ). V základnom okne budeš môcť pridať až 9 svojich aktuálnych priateľov z Facebooku alebo followerov na Instagrame, s ktorými by si si v skutočnosti vedel predstaviť rande či dokonca niečo viac.

Ak sa tiež ocitneš v ich výbere, získaš match a Facebook Dating vás tak spojí a vyjasní vaše tajné túžby bez toho, aby ste sa museli strápňovať neohrabanými pokusmi v textovej konverzácii alebo reálnom živote. 

Zoznamka bude, samozrejme, fungovať aj so zoznamom úplne nových a neznámych ľudí, ktorý si Facebook Dating zo svojej spodnej lišty aktivujú. Kľúčovou výhodou nad Tinderom a ostatnými službami má byť plne bezplatné používanie a obrovská databáza dát v profiloch používateľov. Spájať sa tak budeš môcť napríklad len s ľudmi, ktorí lajkujú rovnaké stránky ako ty. 

Facebook bude konkurovať Tinderu. Spustil vlastnú zoznamku
Zdroj: Facebook.com

Business Insider špekuluje, že nová zoznamka má Facebooku pomôcť pritiahnuť späť mladých. Tí sa totiž pomaly presúvajú práve na Instagram a v prípade záujmu o randenie napríklad na spomínaný Tinder. Statusy, komentáre a reklamy na Facebooku ich už príliš netrápia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia