Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2019, 12:44
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Michael B. Jordan bojuje v emotívnej dráme za práva a životy väzňov odsúdených na smrť

Michael B. Jordan bojuje v emotívnej dráme za práva a životy väzňov odsúdených na smrť
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Za debutový trailer dávame palec hore.

Michael B. Jordan sa v posledných rokoch preslávil najmä dvojicou boxerských filmov, kde si po boku Sylvestera Stallonea zahral postavu Adonisa Creeda. Tentokrát však prijal odlišnú rolu, a to konkrétne advokáta Bryana Stevensona bojujúceho za oslobodenie svojho na trest smrti odsúdeného klienta.

Príbeh dojemne pôsobiacej drámy Just Mercy vychádza z knižnej predlohy s názvom Just Mercy: A Story of Justice and Redemption. V ústredí filmu budeme pozorovať založenie Equal Justice Initiative, právnického poradenstva pre ľudí v núdzi.

Vzhľadom na to, že bude Just Mercy inšpirované skutočnými príbehmi nespravodlivo odsúdených ľudí, možno očakávať poriadny nával emócií. Trestanca Waltera McMilliana si vo filme zahrá vynikajúci Jamie Foxx (Ray, Collateral, Baby Driver) a jednu z hlavných rolí dostala aj Brie Larson (Captain Marvel, Room).

Film režíruje Destin Daniel Cretton (kraťas Short Term 12, dráma The Glass Castle s Brie Larson) a o scenár sa postaral spoločne s Andrewom Lanhamom (Glass Castle). Slovenská premiéra je plánovaná na 9. januára (leden) 2020. V Česku uvidia diváci snímku o sedem dní neskôr. Viac sa o nej dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Pre vynikajúce drámy zo súdneho prostredia klikni na nižšie priložený box

Odporúčané
Prezidentská kolekcia od Rocksmith Prezidentská kolekcia od Rocksmith 17. októbra 2012, 16:36
Domov
Zdieľať
Diskusia