Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2019, 12:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Mexiku našli 2 000 kostí patriacich nezvestným deťom a dospelým osobám

ZAUJÍMAVOSTI DROGY MEXIKO
Uložiť Uložené

Od roku 2006 sa v Mexiku stratilo viac ako 40 000 ľudí.

Príslušníci štátnej brigády pátrajúcej po nezvestných osobách v Mexiku sa koncom minulého mesiaca dostali k desivému nálezu. Podľa portálu El Universal sa im podarilo nájsť tašky preplnené viac ako 2 000 kosťami, a to konkrétne ľudských rúk a nôh nielen dospelých osôb, ale taktiež detí. Na mieste sa našli iba malé časti z kostí, a preto sa jedna z matiek nezvestných detí dotazovala, kde sa nachádza zvyšok tiel.

Množstvo z tašiek bolo na mieste roztrhaných. Časť kostí sa teda nachádzala na zemi. „Nemôžem uveriť, že ide o ľudské kosti. Je ich príliš veľa,“ cituje vyjadrenie jedného z prítomných expertov El Universal. Hrozivý nález bol lokalizovaný v časti mesta Culiacán s názvom La Primavera, kde žije miestna smotánka podnikateľov a politikov.

Cena domov v danej štvrti údajne nejde pod nižšiu sumu ako 10 miliónov dolárov. V danej oblasti sa majú častokrát nachádzať pohodené telá mŕtvych. Ešte len v priebehu augusta niekoľko kilometrov od tohto miesta bola nájdená mŕtva žena, ktorú niekto usmrtil zastrelením a následne jej do krku vložil mŕtvu ropuchu

Podľa miestneho policajného príslušníka ide o znak toho, že konkrétna osoba bola „práskačom“. Od roku 2006, kedy vláda vyhlásila vojnu proti drogovým kartelom, sa podľa The Guardian v Mexiku stratilo viac ako 40 000 ľudí.

Odporúčané
Východoslovenská mafia rozsekala konkurenta mačetou. Bývalý boss píšuci rozprávky pre deti túži po slobode Východoslovenská mafia rozsekala konkurenta mačetou. Bývalý boss píšuci rozprávky pre deti túži po slobode 10. augusta 2019, 8:30
Domov
Zdieľať
Diskusia