Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2019, 9:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish ako diabol poukazuje na nebezpečenstvo klimatickej katastrofy videom plným plameňov. Pridáva sa ku Grete Thunberg

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka si uvedomuje, že ju sleduje množstvo ľudí, a tak sa rozhodla svoj vplyv využiť tým najsprávnejším spôsobom.

Obrovské časti lesov na celom svete horia, čím spôsobujú doposiaľ nevídané zahrievanie zeme, ktoré má výrazný vplyv na globálne otepľovanie. Odborníci sa zhodujú, že situácia môže spôsobiť klimatickú katastrofu, aj napriek tomu nie je jasné, ako ju efektívnym spôsobom vyriešiť.

To si uvedomujú aj známe osobnosti, mnoho z nich je zároveň ochotných využiť svoj dosah, aby aspoň rozšírili informáciu o problematike, vďaka čomu si môže široká verejnosť uvedomiť vážnosť problému. Aktuálne sa o to pokúsila aj Billie Eilish, ktorá má síce len 17-rokov, patrí však medzi najsledovanejšie speváčky na planéte.

Myšlienku aktuálne vydaného videoklipu ku skladbe all the good girls go to hell venovala práve globálnemu otepľovaniu. Pridáva tak ku Grete Thunberg a stovkám tisíc ďalších, ktorým na budúcnosti Zeme záleží. Konkrétne dáva do pozornosti aj webstránku, kde sa dozvieš, čo sa vlastne deje a ako môžeš pomôcť. 

Odporúčané
Keď hateri vyťahujú váš vzhľad a rozdielnosti, viete, že vyhrávate, napísala švédska aktivistka Greta Keď hateri vyťahujú váš vzhľad a rozdielnosti, viete, že vyhrávate, napísala švédska aktivistka Greta 2. septembra 2019, 8:38
Domov
Zdieľať
Diskusia