Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2019, 14:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kristen Stewart mohla hrať v marvelovke. Musela by však skrývať svoju sexuálnu orientáciu

Kristen Stewart mohla hrať v marvelovke. Musela by však skrývať svoju sexuálnu orientáciu
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY KRISTEN STEWART MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O takúto ponuku nemala herečka záujem.

Bolo mi povedané: ‚Ak by ste si chceli spraviť láskavosť a nechodievali by ste na verejnosti so svojou priateľkou za ruky, mohli by ste sa dostať do marvelovky,‘“ cituje vyjadrenie Kristen Stewart Heroic Hollywood.

Danú ponuku z minulosti však zásadová herečka pochopiteľne nemohla prijať. „S takýmito ľuďmi odmietam pracovať,“ dodala k veci Stewart. 

S ohľadom na dnešnú dobu sa už však na sexuálnu orientáciu nahliada o niečo ústretovejšie ako v minulosti, pričom nie je výnimkou, keď homosexuáli vo filmoch či seriáloch predstavujú hlavných hrdinov. „Život je doslova jednou obrovskou súťažou popularity,“ povedala Kristen.

Odporúčané
Štvorica Nike Air Force 1 Lunar Low bez švov Štvorica Nike Air Force 1 Lunar Low bez švov 2. decembra 2013, 15:25

Stewart sa ale podľa vlastných slov nechce škatuľkovať ako homosexuál, heterosexuál či dokonca bisexuál, a tak si necháva viac-menej otvorené dvere. Nálepkovanie v oblasti sexuálnej orientácie ide mimo herečkin pohľad na svet. Napriek tomu vzhľadom na jej vzťahy s opačným i rovnakým pohlavím býva všeobecne vnímaná ako bisexuálne orientovaná.

Kristen sa u divákov preslávila populárnou ságou Twilight a neskôr si zahrala v projektoch, kde divákom mohla naplno ukázať svoj talent. Hovoríme napríklad o Kerouacovej filmovej adaptácii s názvom On the Road (2012) či o dráme Café Society (2016). 14. novembra (listopad) tohto roku budeme môcť Stewart vidieť taktiež v novodobej verzii Charlieho anjelov. Viac sa o filme dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia