Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2019, 14:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tonymu Starkovi postavili v Taliansku vlastnú sochu, ktorou si uctili jeho úmrtie

Tonymu Starkovi postavili v Taliansku vlastnú sochu, ktorou si uctili jeho úmrtie
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME IRON MAN
Uložiť Uložené

Na Iron Manovu obetu nezabúdajú ani v slnečnom Toskánsku.

Tony Stark, ako muž, ktorý zasvätil svoj život v boji za ideály, ktorým veril ... pripomína nám, že my všetci sme predstaviteľmi našej doby – že budúcnosť ľudstva záleží od našich rozhodnutí... že všetci musíme byť hrdinovia!"

Ako píše filmový portál Movie Web, tento nápis by si našiel pod sochou Tonyho Starka, ktorá bola nedávno postavená v toskánskom mestečku Forte dei Marmi. Sochu jej tvorcovia pomenovali Man of Steel, čo však vo fanúšikoch komiksoviek vyvoláva skôr predstavu Supermana.

Tony Stark alias Iron Man patril medzi hlavných hrdinov Avengers a vzhľadom na jeho odchod zo scény dostal v rámci Infinity War a Endgame viac než dostatok priestoru. Na plátne sme ho mohli vidieť celých 50 minút, čím sa stal postavou, ktorá v posledných dvoch častiach bola najčastejšie zobrazovaná na scéne. Zvyšné poradie nájdeš v tomto článku.

Roberta Downeyho Jr. už v ďalších marvelovkách zrejme nikdy neuvidíme. Pochopiteľne by mohli filmári vymyslieť spôsob, ako nášho obľúbeného hrdinu oživiť, no podľa tvorcov by už zo strany herca nebol záujem o návrat. „Tony je mŕtvy, viete? Pre Roberta to je záverečná. Skončil,prehlásil v minulosti Joe Russo, čím zrušil všetky naše nádeje.

Odporúčané
V marci sa dočkáme ďalšej knihy o Kanyem Westovi V marci sa dočkáme ďalšej knihy o Kanyem Westovi 29. decembra 2013, 17:23
Domov
Zdieľať
Diskusia