Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2019, 21:19
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Módnej blogerke Ivanke Petrušovej učaroval minimalizmus, jej nové bývanie je toho odrazom

Módnej blogerke Ivanke Petrušovej učaroval minimalizmus, jej nové bývanie je toho odrazom
Zdroj: Instagram / @sweetladylollipop // #idwellwell
KULTÚRA
Uložiť Uložené

V jednoduchosti je ukrytá krása, čo v danom prípade platí do bodky presne.

Nájsť vhodné bývanie po všetkých stránkach je úloha, s ktorou sa minimálne raz v živote stretne väčšina z nás, pričom len nedávno si to na vlastnej koži vyskúšala aj slovenská módna blogerka Ivanka Petrušová známa aj ako Sweet Lady Lollipop
 
Rodáčka spod Tatier je obľúbená nielen vďaka dobrému vkusu v obliekaní, ale taktiež neustálemu úsmevu a príjemnému vystupovaniu kdekoľvek príde. Potešilo nás tak, že nemala problém odhaliť súkromie a ukázať širokému publiku svoje nové bývanie na Riazanskej ulici v Bratislave
 
 
 
 
Svoje vízie o dokonalom byte skĺbila s prácou značky #idwellwell (Instagram),  ktorých cieľom je vytvárať priestory prinášajúce ľuďom radosť do života. Štúdio archipigeon navrhlo minimalisticke riešenie na výmere 63 metrov štvorcových, ktoré atraktívnej plavovláske a jej priateľovi bude zaručene spríjemňovať spoločný život. 
 
Poznávacím známením projektu „R2" je predovšetkým hra materiálov a ich kontrastov ako napríklad surovosť betónu voči jemnosti drevených prvkov alebo renovácia pôvodných podláh v rámci dennej a taktiež nočnej časti. Celkovo môžeme povedať, že architektúra bytu v spojitosti s interiérovým poňatím stavebných prvkov, respektíve vstavaných skríň, vytvorili skvelý základ pre hladké dotvorenie bývania šťastným majiteľom. 

Viac ti už avšak napovie nasledujúca galéria nižšie a samozrejme Instagram sympatickej blogerky, na ktorom sa nachádza viacero fotografií. 
Domov
Zdieľať
Diskusia