Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2019, 13:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bitka na Obchodnej ulici v Bratislave: 17-ročný mladík sa pokúsil z miesta činu utiecť

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Incident sa odohral v blízkosti novootvorenej stanice mestskej polície.

Bratislavská polícia informuje na svojej facebookovej stránke o ďalšom fyzickom napadnutí na Obchodnej ulici. Včera po desiatej večer privolali policajnú hliadku na miesto po tom, čo niekto nahlásil bitku neďaleko prevádzok s občerstvením. 

Kvôli predchádzajúcim konfliktom bola na frekventovanej ulici hlavného mesta prednedávnom otvorená nová policajná stanica – funguje však iba v nočných hodinách od štvrtka do nedele

Odporúčané
Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov 16. júna 2019, 12:20

„Podľa doterajších informácií bol poškodený muž pred jednou z prevádzok s občerstvením fyzický napadnutý iným mužom. Ten poškodeného fyzicky napadol údermi päsťou ako aj kopmi nohou do oblasti hlavy,“ informuje polícia na Facebooku. 

Zverejnila aj záznam, na ktorom je vidieť, ako tri osoby utekajú z miesta činu na Poštovú ulicu. Polícii sa na základe popisu od poškodeného podarilo 17-ročného útočníka vypátrať a následne ho zadržali a odviezli na príslušné oddelenie. „Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu so zasahujúcimi policajtmi nespolupracoval a z miesta chcel odísť,“ dodáva polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia