Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2019, 10:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Elon Musk sa vysmieva z Area 51, prehovoril aj o kontakte s mimozemšťanmi

TECH ELON MUSK
Uložiť Uložené

Muskov SpaceX je podľa jeho slov na inej úrovni než Area 51.

Miliardár Elon Musk sa na konferencii World Artificial Intelligence v Šanghaji vyjadril k viacerým zaujímavým témam. Medzi iným stihol spochybniť téorie, podľa ktorých USA objavilo mimozemské civilizácie. 

Existujú ľudia, ktorí si myslia, že sme našli mimozemšťanov. Verte mi, že by som o tom vedel. Nie je to tak,“ cituje jeho vyjadrenie britský Express. Pokiaľ si teda v tajnosti dúfal, že svetové vlády natrafili na mimozemšťanov a pred ľudstvom skrývajú toto zistenie, máš zrejme smolu. Teda aspoň podľa Muska.

Známy vizionár počas konferencie prehovoril aj o tajomnej oblasti Area 51, o ktorej sa hovorí, že skrýva mimozemšťanov a nadmerne vyspelé technológie. „Ľudia sa ma pýtajú, či som navštívil oblasť Area 51. Prosím vás. SpaceX má v skutočnosti Areu 59 a je osemkrát lepšia, než Area 51,“ myslí si Musk.

Ďalej stihol podporiť výskumné misie Marsu, pretože verí, že sa na Zemi skôr či neskôr môže odohrať udalosť, ktorá výrazne skomplikuje podmienky na život a prípadné možnosti presunutia ľudstva na iné planéty. 

Napriek našim najlepším úmyslom a všetkému, čo sa snažíme urobiť, existuje pravdepodobnosť, že vonkajšie sily alebo akási vnútorná nevynútená chyba zapríčiní zničenie alebo narušenie civilizácie, kvôli ktorému sa už nebudeme môcť presunúť na inú planétu,“ obáva sa.

Odporúčané
Elon Musk žiada ochranu Zeme pred asteroidmi. Tvrdí, že k zrážke raz určite príde Elon Musk žiada ochranu Zeme pred asteroidmi. Tvrdí, že k zrážke raz určite príde 20. augusta 2019, 11:25
Domov
Zdieľať
Diskusia