Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2019, 13:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hviezda Peaky Blinders je oddaným vegánom. Popri herectve má čas aj na prácu vo vegánskej kaviarni

Hviezda Peaky Blinders je oddaným vegánom. Popri herectve má čas aj na prácu vo vegánskej kaviarni
Zdroj: BBC
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Mladý predstaviteľ Finna Shelbyho sa drží nohami pri zemi. Pomáha mu s tým jeho otec.

Mnohí herci sa svojmu povolaniu oddajú natoľko, že zabúdajú na iné činnosti, ktoré napĺňajú ich život. Harry Kirton, predstaviteľ Finna Shelbyho, ale medzi nich určite nepatrí a popri natáčaní dokáže stíhať prácu vo vegánskej kaviarni na čiastočný úväzok.

Stále pracujem (v kaviarni) na čiastočný úväzok. Viete, rád by som zostal v spojení so svetom, v ktorom žijeme, pretože pri herectve musíte mnohé veci predstierať a vaša myseľ je touto oblasťou zaplnená,“ povedal Kirton pre Metro.

Odporúčané
Opak vs. Separ v Lokal Freestyle Battle Opak vs. Separ v Lokal Freestyle Battle 29. decembra 2013, 14:43

Mám množstvo vášní pre rôzne veci, ktoré nie sú iba herectvom. Rád píšem, som vegánom, pracujem vo vegánskej kaviarni, pretože milujem to, čo robia. Chcem konzumovať kvalitnú stravu a rozprávať sa s ľuďmi,“ vyjadril sa ďalej herec, ktorý prehlásil, že sa dokáže pri zemi držať aj vďaka pomoci svojho otca.

Kirtonov Finn z Peaky Blinders je najmladším členom rodiny Shelbyovcov. Po úmrtí jeho brata Johna (Joe Cole) zaujal miesto po boku starších súrodencov Tommyho (Cillian Murphy) a Arthura (Paul Anderson).

Prvé časti novej série nám ukázali, že sa Finn iba nerád drží skrátka a veľmi rád by taktiež svojím spôsobom prispel do rodinného biznisu. Harry Kirton na seriáli Peaky Blinders pracuje od svojich 15 rokov a ďalší vývoj jeho príbehu môžeš sledovať v aktuálne vysielanej 5. sérii. 4. časť bude mať premiéru 8. septembra (září) 2019.

Odporúčané
Na 1 mesiac som sa stala vegánkou. Čo takáto radikálna zmena narobila s mojím telom? Na 1 mesiac som sa stala vegánkou. Čo takáto radikálna zmena narobila s mojím telom? 4. apríla 2019, 14:29
Domov
Zdieľať
Diskusia