Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2019, 11:35
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Cyberpunk 2077 ponúkne autentické sexuálne scény z pohľadu prvej osoby

TECH CYBERPUNK 2077 HRY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Tak trochu porno v hre.

O pripravovanej hre Cyberpunk 2077 od štúdia CD Projekt Red sa hovorí čoraz častejšie. Dôvodom môže byť blížiaci sa termín vydania, no aj to, že v nej uvidíme herca Keanu Reevesa, ktorý vstal z popola ako fénix a na internete sa z neho opäť stalo meme.

Možno je aj dobre, že sa o hre hovorí čoraz viac. Pred pár dňami totiž vyšiel nový gameplay a musíme uznať, že vyzerá skvele. Približne 15-minútové video nám predstavilo pár nových vychytávok a dokreslilo kontúry toho, ako bude titul nakoniec vyzerať. Zároveň sa polemizuje, že hra bude obsahovať cutscény (krátke videá počas hrania) výhradne v prvej osobe, aj keď pri jej  predstavení sme videli aj ukážky z pohľadu tretej osoby.

To je pre hráča príjemné osvieženie, hra ho totiž vďaka takýmto krátkym filmovým scénam vtiahne do deja. Jeden z fanúšikov si to chcel overiť priamo od zdroja, preto napísal adminom spravujúcim stránku na Facebooku Cyberpunk 2077. Opýtal sa, či budú scény naozaj v prvej osobe. „Zžitie sa s hrou je pre nás veľmi dôležité, takže áno, cutscény budú first-person,“ odpovedali mu.

Fanúšik sa však zamyslel a opýtal sa ďalšiu, o čosi záludnejšiu otázku. „No a čo sex scénky?“ napísal po tom, ako mu odpovedali. „Rovnako,“ odpovedali. Ťažko povedať, či je printscreen zo sociálnej siete skutočný. Administrátori nepoužívali stopercentnú gramatiku a sfalšovať správy na Messengeri dnes už vie azda každý. Je teda otázne, či je komunikácia pravá.

Zároveň tiež nie je isté, či sa takéto scény objavia v hre, resp. v akej podobe. Pár diskusií ohľadom témy už v minulosti bolo, tvorcovia sex priamo nepotvrdili ani nevyvrátili, no v predošlom titule tvorcov Witcherovi sme sa ho dočkali do sýtosti. Ak všetko pôjde ako má, Cyberpunk 2077 uvidíš na pultoch predajní 16. apríla 2020 na PC, Xbox One a Playstation 4, nechajme sa teda prekvapiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia