Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2019, 20:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho prípad so sexuálnym obťažovaním maloletého dievčaťa nemôže byť proti nemu použitý počas aktuálneho pojednávania

HUDBA 6IX9INE SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Už o pár dní začína veľké pojednávanie týkajúce sa Tekashiho 6ix9ine.

Ešte v roku 2015 uzavrel 6ix9ine dohodu o vine a treste v prípade, kde bol obvinený zo sexuálneho obťažovania maloletého dievčaťa. Americký raper musel splniť niekoľko podmienok, aby sa väzeniu vyhol, dokonca si v tom čase musel dokončiť základné vzdelanie. Následne mu bol udelený probačný dohľad a prípad mal byť pre neho uzavretý s tým, že nemusí ísť za mreže, aj keď matka 13-ročného dievčaťa mala iný názor. 

Aktuálne uzreli svetlo sveta dokumenty, z ktorých podľa Complexu vyplýva, že štátny obhajca požiadal súd, aby právnikom zabránil pýtať sa Tekashiho práve na tento prípad, keďže má svedčiť ako utajený svedok pri inom trestnom čine. Ten sa konkrétne týka dvoch ďalších členov gangu Nine Trey, ktorých dúhový raper udal výmenou za slobodu. 

Odporúčané
Viac ako 5 rokov vo väzení čaká Tekashiho pravú ruku, ktorú raper udal, aby si skrátil cestu na slobodu Viac ako 5 rokov vo väzení čaká Tekashiho pravú ruku, ktorú raper udal, aby si skrátil cestu na slobodu 16. augusta 2019, 12:06

Keďže neboli na rozdiel od zvyšku ochotní priznať sa, bude musieť prebehnúť súdny proces. V ňom sa bude prešetrovať aj incident, v rámci ktorého mal byť 6ix9ine unesený zo svojho domu a mala mu byť ukradnutá hotovosť aj šperky v celkovej výške 750-tisíc dolárov. 

Na základe výsledku z tohto pojednávania sa rozhodne aj o osude Tekashiho. Ten sa totiž s federálnou políciou dohodol na úzkej spolupráci. Jeho úlohou bolo natrieť všetkých kolegov výmenou za slobodu. Ak by sa ukázalo, že úradom klamal, jeho cesta z väzenia by sa výrazne skomplikovala. Viac by sme sa mohli dozvedieť po štvrtom septembri. 

Odporúčané
Začína Tekashiho kľúčový súdny proces. Bude svedčiť, že ponúkol 50-tisíc za vraždu svojho únoscu Začína Tekashiho kľúčový súdny proces. Bude svedčiť, že ponúkol 50-tisíc za vraždu svojho únoscu 6. augusta 2019, 14:50
Domov
Zdieľať
Diskusia