Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2019, 10:45
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Ronaldo si spravil srandu z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, preto vyzval fanúšikov, aby sa radšej netešili

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vtipný moment niektorí fanúšikovia v tú chvíľu nepochopili.

VAR je technológia, ktorá futbalu chýbala dlhé roky. Nespravodlivé góly niekedy rozhodovali o víťazoch, horkosť prehry potom bola citeľná. O to viac, ak si rozhodcovia nevšimli trebárs ofsajd vo finále jednej z európskych súťaží. Na „videokontrolu“ nedávno doplatila aj taká hviezda, akou je portugalský útočník Cristiano Ronaldo. Rozhodol sa teda, že si z nej trochu spraví srandu.

Odporúčané
Cristiano Ronaldo pozval Lionela Messiho na večeru. Počas spoločného rozhovoru komentoval vzájomný vzťah Cristiano Ronaldo pozval Lionela Messiho na večeru. Počas spoločného rozhovoru komentoval vzájomný vzťah 30. augusta 2019, 10:02

Rozhodcovia majú možnosť overiť si správnosť svojho rozhodnutia. Video môže zvrátiť jednoznačné a zrejmé chyby arbitrov, situáciu posudzujú videorozhodcovia pred televízormi. Aj keď súčasný systém VAR nie je dokonalý, určite je to krok vpred.

Niekedy rozhodujú aj milimetre, čo si ľudské oko nemá šancu v daný moment všimnúť. O tom by vedel rozprávať svoje napríklad Cristiano Ronaldo, ktorému nedávno neuznali gól. Bol totiž v ofsajde, skutočne len milimetre. Ale bol, to je dôležité. Gól teda rozhodcovia neuznali a Ronaldo tak na svoj prvý zásah v novej sezóne Serie A musel ešte počkať.

No a dočkal sa v zápase proti Neapolu. Šláger kola ako sa patrí, to musí každý futbalový fanúšik uznať. Padlo sedem gólov, z čoho päť v posledných 30 minútach zápasu. Ronaldo tým svojím v podstate odštartoval „zlatú“ polhodinku, po nahrávke Costu v 62. minúte zvyšoval na 3:0. Po tom, ako dal gól, sa však nechcel tešiť predčasne.

Najskôr sa síce chcel radovať, no po krátkej chvíľke si to rozmysel, skrčil ramená a fanúšikom dal jasne najavo, aby boli opatrní. Nie všetci diváci to však v ten moment pochopili. Medzi nimi aj mladík, ktorý dal jasne najavo svoje rozčarovanie. Čo to ten Ronaldo robí, pýtal sa zrejme sám seba. Nakoniec však gól platil a po dráme si Juventus pripísal 3 body.

Ronaldo si spravil srandu z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, preto vyzval fanúšikov, aby sa ešte netešili
Ronaldo si spravil srandu z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, preto vyzval fanúšikov, aby sa ešte netešili Zdroj: YT/Seria A
Domov
Zdieľať
Diskusia