Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2019, 16:37
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Pražské kráľovstvo za vyše 2 milióny € sa rozprestiera na 340 metroch štvorcových

Pražské kráľovstvo za vyše 2 milióny € sa rozprestiera na 340 metroch štvorcových
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Život na vysokej nohe.

Počas 4 rokov, kedy mapujeme nehnuteľnosti naprieč nielen našimi krajinami sme už mali možnosť vidieť rôzne skvosty, pričom sídlo, do ktorého nazrieme dnes, patrí medzi tie najdrahšie na území Českej republiky. 

Konkrétne ide o 5-izbový podkrovný byt v najžiadanejšej rezidenčnej štvrti Prahy s názvom Vinohrady. Veľkolepé kráľovstvo rozprestierajúce sa na 342 metroch štvorcových bolo architektmi rozdelené do 2 úrovní, čím rozdeľuje dennú a nočnú časť. Po dizajnovej stránke síce môžeme hovoriť o novodobej „klasike“, avšak s tým rozdielom, že tvorcovia interiéru siahali po prvotriednych dodávateľoch, či už pri výbere materiálov alebo technického vybavenia. 

Za všetko hovoria masívne drevené podlahy, talianske kamenné obklady a sanity Villeroy & Boch, osvetlenie a audio systém Bang & Olufsen alebo kuchyňa vybavená spotrebičmi Siemens.

Výhodou je taktiež kompletná rekonštrukcia a modernizácia celej budovy, noví majitelia tak určite nebudú mať pocit, že ich bývanie do daného obytného komplexu nepatrí. Záverom môžeme povedať, že čiastka presahujúca 2 milióny € je v danom prípade na mieste a predaj nebude problémový. 

Adresa: Praha 2 - Vinohrady 

Podlažná plocha: 342 metrov štvorcových 

Terasa: 34 metrov štvorcových 

Cena: 58 000 000 Kč / 2 237 654 € (kontaktná osoba

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

Domov
Zdieľať
Diskusia