Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2019, 14:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Neymar robí, čo môže, aby nemusel hrať za PSG. Zaplatí 20 miliónov dolárov, ak sa bude môcť vrátiť do FC Barcelona

ŠPORT NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vedeniu katalánskeho klubu pracuje na návrate útočníka Neymara, zatiaľ sa však nedokázali s PSG dohodnúť.

Neymar už ďalej nechce hrať v klube PSG a dokonca je ochotný riešiť túto situáciu aj iniciatívne.

Vyplýva to z informácií zverejnených portálom Sky Sports News, podľa ktorého je brazílsky futbalista pripravený zaplatiť aktuálnemu tímu 20 miliónov zo svojho vrecka, ak by bol prepustený naspäť do FC Barcelona. Podľa dostupných zdrojov PSG s iným klubom o potenciálom predaji najdrahšieho hráča histórie nerokovalo. 

Odporúčané
Vypadni ty sk***ysyn, kričali fanúšikovia PSG na Neymara. Najviac sa špekuluje o prestupe do Realu Madrid a FC Barcelona Vypadni ty sk***ysyn, kričali fanúšikovia PSG na Neymara. Najviac sa špekuluje o prestupe do Realu Madrid a FC Barcelona 12. augusta 2019, 18:23

Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že Neymar bude musieť zostať v Ligue 1, keďže uzavierka prestupového obdobia je už 2. septembra. Športový riaditeľ Leonardo za PSG síce potvrdil, že rokovania môžu pokračovať, ponuku 130 miliónov eur, Rakitiča a ročné hosťovanie Dembeleho zatiaľ odmietol s tým, že žiada viac peňazí. Neymara z katalánskeho klubu kúpil v roku 2017 za 222 miliónov

Ak sa nič nezmení, Neymar v PSG bude musieť ešte nejaký čas stráviť, je však otázne, na koľko je celá dohoda pre parížsky klub výhodná, údajne totiž očakávania nenaplnil. 

 

Neymar robí, čo môže, aby nemusel hrať za PSG. Zaplatí 20 miliónov dolárov, ak sa bude môcť vrátiť do FC Barcelona
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia