Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2019, 13:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák fyzicky a psychicky týral ženu 2 mesiace. Nezabrala komunikácia agresívneho muža s vyjednávačom, musela zasiahnuť polícia

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V piatok večer sa v Petržalke odohrala dráma, policajtom sa však podarilo zachrániť týranú ženu. V byte boli nájdené aj drogy.

Bratislavská polícia v piatok večer zachránila v byte na bratislavskom sídlisku Petržalka mladú ženu, ktorú na tomto mieste údajne dva mesiace týral neznámy 36-ročný muž. Ku zásahu došlo krátko po tom, čo viacero obyvateľov nahlásilo na tiesňovej linke, že na Šustekovej ulici bola napadnutá a následne držaná žena. 

Polícia okamžite hlásenia overila a potvrdila, že v jednom z bytov sa ozýva hlasný krik. „Nakoľko na opakované výzvy policajtov k otvoreniu dverí muž nereagoval a z bytu sa ozýval hlasitý krik, na miesto bol privolaný aj policajný vyjednávač,“ informuje na svojom oficiálnom facebookovom profile bratislavská polícia. Ani profesionálovi sa však nedarilo s útočníkom nadviazať rozumnú komunikáciu – dokonca sa u neho agresivita stupňovala. 

Odporúčané
Policajný vyjednávač: Zachraňoval som aj cez Messenger, za celú kariéru mi skočil len jeden človek (Rozhovor) Policajný vyjednávač: Zachraňoval som aj cez Messenger, za celú kariéru mi skočil len jeden človek (Rozhovor) 8. augusta 2019, 14:28

Keďže išlo o ľudský život, polícia vnikla do bytu, muža spacifikovala a bol prevezený do cely predbežného zadržania. Na obeti boli badateľné fyzické útoky: „V dôsledku tohto konania utrpela viaceré podliatiny v oblasti tváre a celého tela, rezné a bodné rany, žene bola odopieraná strava a voľný pohyb,“ dodáva polícia. 

V byte sa našla aj striekačka s neznámou kryštalickou látkou a zelená sušená rastlina. Ak sa v rámci expertízy potvrdí, že išlo o drogy, muž bude mať na krku ďalší problém. Už bolo začaté trestné stíhanie a aktuálne mu hrozí  za týranie a drogy trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Odporúčané
Keď sme prvýkrát prišli do sprchy, nebolo mi všetko jedno, hovorí odsúdený Slovák (To najlepšie z Refresheru) Keď sme prvýkrát prišli do sprchy, nebolo mi všetko jedno, hovorí odsúdený Slovák (To najlepšie z Refresheru) 11. augusta 2019, 8:34

Domov
Zdieľať
Diskusia