Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2019, 19:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Sameya nehovor, keď si fašista alebo rasista. Člen Haha Crew tvrdí, že jeho albumy sú klasika ako Kontrafakt

HUDBA SAMEY
Uložiť Uložené

Košický raper vydáva prvý videoklip z nového albumu XYZ.

Samey sa po dvoch rokoch vrátil s druhým sólovým projektom XYZ, ktorý kategorizoval ako EP. Nájdeme na ňom deväť skladieb s pomerne veľkým počtom hostí. Okrem členov FCK THEM hosťuje napríklad Ego alebo Ben Cristovao a Milion Plus v tomto prípade reprezentuje Yzomandias.

Podobne ako v prípade debutu stavil košický raper skôr na kratšiu nahrávku, fanúšikov však bez akýchkoľvek poteší, že sa nasilu netlačil do experimentov. Aj keď, predsa len by sme našli zopár prekvapivých momentov vrátane 7-minútového audiozáznamu z lesa. 

Dnes sme sa dočkali aj prvého videoklipu, konkrétne ku prvej skladbe na nahrávke s názvom Ferrari Mindset. Podobne ako veľa Sameyovych výstupov, aj v tomto prípade ide o čiernobielu záležitosť, kde sa režisérsky angažoval Benjamin Buttler. O hudobnú produkciu sa postaral Taomi a podobne ako v prípade predošlých skladieb, aj tu dodal finálny zvuk skladbe Vladimír Meller – Slovák, ktorý sa stará o master zahraničným hviezdam. 

Odporúčané
Yzomandias, Ego, Ben Cristovao aj členovia FCK THEM budú hosťami na Sameyovom druhom sóle XYZ. Čo o ňom už vieme? Yzomandias, Ego, Ben Cristovao aj členovia FCK THEM budú hosťami na Sameyovom druhom sóle XYZ. Čo o ňom už vieme? 26. augusta 2019, 20:25
Domov
Zdieľať
Diskusia