Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2019, 17:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák so skoro 4 promile masturboval v Brne na námestí. Na políciu rozprával maďarsky aj nemecky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mestská polícia v Brne musela riešiť opitého Slováka, ktorý sa uspokojoval na lavičke na námestí.

O bizarných prípadoch týkajúcich sa slovenských obyvateľov už neinformuje len naša polícia, ale aj tá česká. Tentokrát sa z brnenského spravodajstva Centrum News dozvedáme o minulotýždňovom zásahu mestskej polície, ktorá bola v noci privolaná na Moravské námestie po tom, čo sa pracovníkom operačného strediska ozval 25-ročný volajúci. 

Odporúčané
Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu 28. augusta 2019, 19:24

Ten nahlásil, že v centre Brna sa nachádza dospelý muž, ktorý na verejnosti masturbuje. Policajná hliadka na mieste overila, že je to naozaj pravda a taktiež bola svedkom toho, ako okolo neho prechádzali ďalší znechutení ľudia, najmä ženy. 

Strážnici tvrdia, že s mužom bolo náročné rozprávať sa, keďže bol opitý a postupne vystriedal viacero cudzích jazykov, rozprával na nich anglicky, maďarsky a nakoniec aj nemecky. Dychová skúška u lingvistu preukázala prítomnosť alkoholu – nafúkal 3,73 promile. Prípad následne prevzala štátna polícia, ktorá muža slovenskej národnosti zadržala. Jeho ďalší osud je neznámy. 

Odporúčané
Po Bratislave sa prechádzal nahý muž, skončil na policajnej stanici za prečin výtržníctva Po Bratislave sa prechádzal nahý muž, skončil na policajnej stanici za prečin výtržníctva 31. augusta 2019, 15:08
Domov
Zdieľať
Diskusia