Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2019, 20:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sleduj exkluzívne zábery z natáčania spoločného videoklipu Separa a Radikala (Fotoreport)

Sleduj exkluzívne zábery z natáčania spoločného videoklipu Separa a Radikala (Fotoreport)
HUDBA RADIKAL SEPAR
Uložiť Uložené

Definitívne zakopanie beefu z roku 2011 fanúšikovia už pravdepodobne pochopili. A ak náhodou nie, Separ a Radikal všetko vysvetlili v texte.

Separ a Radikal tento týždeň definitívne pochovali svoj beef z roku 2011, v rámci ktorého si vymenili zopár diss trackov a medzi nimi aj do dnešného dňa extrémne populárny Si Zvonil. Išlo o jeden z najzásadnejších hudobných konfliktov histórie slovenského rapu a niet pochýb o tom, že obom aspoň trochu pomohol k tomu, aby sa dostal tam, kde sú dnes. 

Každý má síce vlastnú základňu fanúšikov, určite sa medzi nimi nájde aj veľký prienik a práve pre tých chalani pripravili spoloční vec Šeci v p*či. V nej svoj spor prirovnávajú ku Drakeovi a Meek Millovi, ktorí rovnako mali medzi sebou nezhody a následne sa dokázali spojiť a tvoriť hity. 

Ako už býva zvykom, dočkali sme sa aj sprievodného vizuálu a my ti teraz prinášame zopár exkluzívnych záberov z natáčania, ktoré neuvidíš nikde inde. Ich autorom je Mikuláš Bado a budeš mať možnosť vidieť, kto každý sa zúčastnil a ako to celé v areáli golfového ihriska vyzeralo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia