Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 12:12
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Chlapík v lotérii tipoval tie isté čísla 20 rokov, vďaka vytrvalosti nakoniec vyhral 60 miliónov dolárov

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Je dôkazom toho, že človek by sa skutočne nemal nikdy vzdávať.

Kanaďan Bon Truong dokázal, že ľudia by sa skutočne nemali nikdy vzdávať. On sa nevzdal 20 rokov, v lotérii tipoval po celú tú dobu rovnaké čísla a napokon vyhral. Peniaze však nevyhral dnes, 60 miliónov dolárov, čo je viac než 54 miliónov eur, vyhral už v októbri minulého roka.

Najprv tomu vôbec neveril, šiel do najbližšieho obchodu a výherné čísla si nechal vytlačiť. Neskôr sedel doma a dookola kontroloval, či sa náhodou nepomýlil. Či sa čísla skutočne zhodujú.

 

V lotérii typoval tie isté čísla 20 rokov, vytrvalosť sa mu oplatila, dnes drží v rukách 60 miliónov
V lotérii typoval tie isté čísla 20 rokov, vytrvalosť sa mu oplatila, dnes drží v rukách 60 miliónov Zdroj: youtube

Výhrou bol ohromený, no uvedomoval si, že s peniazmi prichádzajú aj povinnosti. Chcel si poriadne premyslieť, čo s nimi urobí. Podľa CNN čakal skoro 10 mesiacov, výhru si bol prevziať až teraz, keď sa cítil skutočne pripravený na taký obnos peňazí. Výherný lístok bol celý čas odložený u neho doma a o výhre doteraz nevedeli ani jeho deti. Povedal, že by bol najradšej, keby sa to najbližších 10 rokov ani nedozvedeli, aby vedeli, aké ťažké je peniaze zarobiť.

V lotérii typoval tie isté čísla 20 rokov, vytrvalosť sa mu oplatila, dnes drží v rukách 60 miliónov
V lotérii typoval tie isté čísla 20 rokov, vytrvalosť sa mu oplatila, dnes drží v rukách 60 miliónov Zdroj: youtube

Výherca prezradil aj svoje šťastné čísla: 2, 3, 4, 8, 9, 20 a 30. Vyhlásil, že čísla sú kombináciou dôležitých dátumov jeho rodiny a narodenín. „Moja prvá myšlienka bola, že budem konečne môcť splatiť všetky dlhy. Neskutočne ma to potešilo,“ hovoril pri preberaní výhry Bon Truong.

Plány s peniazmi sú preňho po dlhom premýšľaní jasné, chce si kúpiť dom, nejaké peniaze odložiť pre budúcnosť a dopriať si dovolenku. Na otázku kam plánuje ísť odpovedal: „Všade.“

Domov
Zdieľať
Diskusia