Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2019, 16:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. a Chris Evans sa sami rozhodli opustiť MCU. Marvel by s nimi možno rád natočil viac filmov

Robert Downey Jr. a Chris Evans sa sami rozhodli opustiť MCU. Marvel by s nimi možno rád natočil viac filmov
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Robert Downey Jr. prezradil nové skutočnosti o jeho odchode z MCU.

Robert Downey Jr. získal hodnosť Disney legendy. Stalo sa tak na akcii D23, ktorej sa budeme z hľadiska MCU venovať ešte v jednom veľkom článku zajtra. Downey sa však rozpovedal aj o svojom odchode z MCU. Doteraz sme si mysleli, že tvorcovia v Marvel Studios sa rozhodli, že je na čase, aby nechali priestor iným postavám a po 11 rokoch aj uzatvorili aj svoje príbehové oblúky. 

V rozhovore pre Disney twentythree magazine (informuje o tom Digital Spy) povedal nasledovné:

Museli sme (s Chrisom Evansom, pozn. red.) odísť. Zvolili sme si to. Vedeli sme, že je súčasťou práce vystúpiť z toho autobusu, zatiaľ čo smeruje k novým destináciám. Je na tom niečo vytriezvujúce. Som rád, že tam budem spoločne s ním pre ďalších hercov, ktorí sa rozhodnú odložiť svoje dresy. 

Zdá sa, že Downey a Evans boli rozhodnutí MCU opustiť už dlhšie. Robert pritom o odchode z MCU hovoril už v roku 2017, kedy nás varoval, že tam nezotrvá donekonečna. Downey sa následne vyjadril aj na tému dopadu svojej osoby na svet. Odmieta brať nejaké zásluhy, keď si je vedomý, že len jeho MCU kolegovia toho robia oveľa viac než on. Mark Ruffallo je známy aktivista a Chris Evans sa snaží pretláčať demokraciu vždy, keď sa to dá, a hlboko mu záleží na USA. 

Skutočne nemám vynaliezavosť, zručnosti, zapálenie či pokoru ktorýchkoľvek z týchto chlapov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia