Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Mi-Store.sk
30. augusta 2019, 13:26
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Na Slovensko prichádza nadupané Xiaomi Mi 9T Pro. Konkuruje vlajkovým lodiam a poteší aj cenou

TECH SMARTFÓNY XIAOMI
Uložiť Uložené

Na rozdiel od iPhonov alebo Samsungu Galaxy S10 stojí menej než 500 €. Zvládnuť má pritom to isté.

Vlajkové lode od najznámenších výrobcov často atakujú tisíceurovú cenovku. Novinka od Xiaomi má zvládnuť to isté za menej než polovicu. Mi 9T Pro si teraz v obchode Mi-Store.sk môžeš predobjednať za 499 €.

Na Slovensko prichádza nadupané Xiaomi Mi 9 Pro. Jeho cena ťa poteší
Na Slovensko prichádza nadupané Xiaomi Mi 9 Pro. Jeho cena ťa poteší Zdroj: mi.com

Na prvý pohľad zaujme veľkým 6,39-palcovým displejom, ktorý nemá takmer žiadne okraje ani mnohými nenávidené výrezy pre prednú kameru a najrôznejšie senzory. Kde teda selfie foťák je? 

Ukrýva sa vo vysúvacom segmente hore. 20-megapixelový čip sa ukáže len v momente, keď je to potrebné. Čítačka odtlačkov prstov je samozrejme integrovaná priamo v obrazovke, a tak sa objektív u hanblivejších užívateľov nemusí ukázať aj niekoľko dní.

Na Slovensko prichádza nadupané Xiaomi Mi 9 Pro. Jeho cena ťa poteší
Na Slovensko prichádza nadupané Xiaomi Mi 9 Pro. Jeho cena ťa poteší Zdroj: mi.com

Výbava však zostala nekompromisná a na konkurenciu tvrdo útočí. Android 9 Pie s nadstavbou MIUI 10 poháňa najvýkonnejší Snapdragon 855. Mi-Store.sk zatiaľ do svojho e-shopu naskladňuje verziu so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom.

Hardvér udržiava v správnej teplote efektívne 8-vrstvové grafitové chladenie a energiu na dva dni prevádzky dodá 4 000 mAh batéria s rýchlym 27-wattovým nabíjaním.

Na chrbte nájdeš až trojicu objektívov. Hlavný so 48-megapixelovým rozlíšením a nahrávaním 4K videí pri 60 fps, 8 Mpix teleobjektív s 2-násobným priblížením a 13 Mpix širokouhlý objektív pre zábery s trochu inou kompozíciou. 

Mi-Store.sk zatiaľ nájdeš najzaujímavejšiu verziu vo farbe carbon black. Táto globálna verzia má aj NFC, ktoré využiješ na bezkontaktné platby v slovenských obchodoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia