Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2019, 12:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Obeti preťal semenníky a zverákom vytlačil oko z očnej jamky. Gangster z Chicaga nepoznal zábrany

Obeti preťal semenníky a zverákom vytlačil oko z očnej jamky. Gangster z Chicaga nepoznal zábrany
Zdroj: wikimedia / James Kerr
ZAUJÍMAVOSTI LAS VEGAS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pri brutálnych praktikách tohto mafiána porušili zákon mlčania aj tí najtvrdší zločinci a prezradili všetko, čo vedeli.

Tony Spilotro bol za svoju zločineckú kariéru podozrievaný zo zhruba dvadsiatich vrážd. So svojimi obeťami sa veľmi rád pohrával extrémne brutálnymi spôsobmi, medzi ktoré patrilo aj rezanie intímnych partií sekáčikom na ľad.

Nech sa už FBI pri honbe za Spilotrom snažila akokoľvek, pod nohy jej zakaždým hádzala polená mafia z Chicaga či dokonca skorumpovaný sudca a zapredaní policajti z Las Vegas. Akým mečom ale Tony bojoval, takým aj skonal. Nakoniec sa o jeho odstránenie postarali gangstri z vlastných radov.

Tony Spilotro na súdnom pojednávaní

Obeti preťal semenníky a zverákom jej vytlačil oko z očnej jamky. Gangster zo Chicaga, ktorý nemal zábrany
Obeti preťal semenníky a zverákom jej vytlačil oko z očnej jamky. Gangster zo Chicaga, ktorý nemal zábrany Zdroj: Bettmann / Contributor

Na škole šikanoval slabších a od mladosti nerešpektoval zákony

Spilotro mal podľa AllThatsInteresting už krátko po dvadsiatke v registri 13 policajných zatknutí, a preto bol pre ruku zákona známym číslom. I keď so svojou výškou 165 centimetrov nepatril medzi najväčších mužov, nízky vzrast si kompenzoval extrémnou brutalitou.

Odporúčané
Slovenskí zaľúbenci sa zosobášili na svadbe v Las Vegas. Vymetali nočné kluby a vyhodili ich aj z národného parku Slovenskí zaľúbenci sa zosobášili na svadbe v Las Vegas. Vymetali nočné kluby a vyhodili ich aj z národného parku 18. marca 2019, 16:54

Práve jeho životom sa mal režisér Martin Scorsese inšpirovať pri natáčaní Casina, kde rolu malého, ale mimoriadne zúrivého gangstra (Nickyho Santora) stvárnil charizmatický Joe Pesci. Pokiaľ túto legendárnu snímku poznáš, iste si už domyslíš, že Tony Spilotro bol skutočným šialencom.

Joe Pesci (Nicky Santoro)

Obeti preťal semenníky a zverákom jej vytlačil oko z očnej jamky. Gangster zo Chicaga, ktorý nemal zábrany
Obeti preťal semenníky a zverákom jej vytlačil oko z očnej jamky. Gangster zo Chicaga, ktorý nemal zábrany Zdroj: Universal Pictures

V roku 1938 sa narodil v Chicagu do rodiny talianskych migrantov a vyrastal so svojimi piatimi bratmi. Jednému z nich sa podarilo vyštudovať vysokú školu a živiť sa poctivou prácou lekára. Tony bol však už na strednej škole neporiadnym študentom vyžívajúcim sa v šikane slabších.

Kvôli svojmu vzrastu dostal prezývku Mravec (The Ant), ale do očí ho týmto výsmešným pomenovaním vedel osloviť iba málokto. V roku 1960 sa oženil s čašníčkou Nancy Stuart a  o 6 rokov neskôr si adoptovali chlapca menom Vincent. Ako sa spomína v dokumente Mafia's Greatest Hits, napriek jeho brutálnemu správaniu v zločineckom gangu bol vraj Tony dobrým otcom i manželom.

Odporúčané
Rozrezanie motorovou pílou ako odveta za smrť syna? Slávny gangster sa k mafii pridal už ako 12-ročný Rozrezanie motorovou pílou ako odveta za smrť syna? Slávny gangster sa k mafii pridal už ako 12-ročný 22. apríla 2019, 18:02

Pri mučení zverákom vytlačil mužovi oko z očnej jamky

Po niekoľkých krádežiach sa v mladom veku dostal pod ochrannú ruku Sama DeStefana, ktorému hovorili Mad Dog. S DeStefanom si Spilotro rozumel aj kvôli tomu, že obaja boli odtrhnutí z reťaze. Podľa očitých svedkov DeStefano veľmi rád znevažoval ľudí, a to napríklad tým, že sa im vymočil uprostred baru.

Odporúčané
V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy 8. júna 2019, 12:07

Príležitosť na to, aby si urobil meno, sa Tonymu dostala v roku 1962 pri vražde Billyho McCarthyho a Jimmyho Miraglia (prezývka M&M Boys). Táto dvojica v opitosti zabila niekoľkých podnikateľov na území chicagskej mafie, čo nemohli gangstri nechať len tak.

Spilotro a DeStefano si vyhliadli McCarthyho a ubili ho takmer k smrti. McCarthy však stále odmietal prezradiť meno svojho komplica. Preto mu sekáčikom na ľad presekli semenníky. Tony dal následne hlavu svojej obete do zveráka a po tlaku z oboch strán McCarthymu vyliezlo z očnej jamky oko.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 68734 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia