Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2019, 12:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Posledná séria Mr. Robot sa naplno odhaľuje v tajomnom traileri. Kedy sa dočkáme premiéry?

Posledná séria Mr. Robot sa naplno odhaľuje v tajomnom traileri. Kedy sa dočkáme premiéry?
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY MR. ROBOT
Uložiť Uložené

Fanúšikov seriálu čaká posledných 13 epizód.

Oscarový Rami Malek (Bohemian Rhapsody) sa vo vianočne ladenom traileri k 4. sérii pripravuje na záver svojej hackerskej revolúcie. V recenzii k predošlej sérii náš kolega z redakcie nešetril chválou a s potešením jej udelil plné hodnotenie, a tak sa už na várku nových epizód spoločne s ním výnimočne tešíme.

Elliot Alderson (Rami Malek) sa k divákom podľa upútavky dostane už 6. októbra (říjen) 2019. 4. séria je síce poslednou, ale zároveň aj najdlhšou. Tvorcovia si pre nás tentokrát totiž pripravili až 13 epizód.

Vo finále bude pokračovať Elliotov boj (i spolupráca) s jeho alter egom menom Mr. Robot (Christian Slater). Ten ho upozorňuje na to, že cesta, ktorou sa Elliot vydal, nemá koniec. Hlavný hrdina si však uvedomuje, že návrat späť je už nemožný. Trailer nás svojou mrazivou atmosférou schladil aj v priebehu teplých letných dní a ukázal nám, že Elliotova cesta bude ešte poriadne náročná.

Z menej známeho projektu Mr. Robot sa za krátku dobu stal veľký hit s množstvom verných fanúšikov. Ukončenie seriálu po štyroch sériách preto nemusí potešiť úplne každého, ale je určite lepšie, keď tvorcovia skončia v najlepšom, ako keby mali seriál naťahovať a výrazne znižovať jeho kvalitu (príkladov, ako The Walking Dead či Lost, by sme našli naozaj veľa).

Mr. Robot s Ramim Malekom sa blíži do finále a odhaľuje dátum premiéry
Mr. Robot s Ramim Malekom sa blíži do finále a odhaľuje dátum premiéry Zdroj: USA Network
Domov
Zdieľať
Diskusia