Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
31. augusta 2019, 16:33
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Ak zomrieš pri jedení tohto burgra, reštaurácia ti preplatí náhrobný kameň

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Niekoľkoposchodový burger Big Ben Number 10 váži 1,5 kilogramu a má viac ako 12-tisíc kalórií.

Britská reštaurácia The George Pub and Grill len prednedávnom prišla s naozaj uletenou výzvou. Svojím zákazníkom totiž sľubuje, že ak náhodou zomrú pri snahe skonzumovať ich nový Big Ben Number 10 burger, podnik im preplatí náhrobný kameň.

Ako informuje The Guardian, najnovší burger v ponuke reštaurácie s trefným pomenovaním Big Ben Number 10 sa skladá z desiatich kusov hovädzieho mäsa, desiatich plátkov syru čedar, dvadsiatich piatich kúskov slaniny, veľkej porcie hranolkov a jednej žemle. 

Odporúčané
Ktorý burger z donášky je najlepší? Týchto 5 bratislavských prevádzok otestovali Čoje aj Demotivácia Ktorý burger z donášky je najlepší? Týchto 5 bratislavských prevádzok otestovali Čoje aj Demotivácia 31. júla 2019, 16:58

Gastronomický počin dokopy váži neuveriteľného 1,5 kilogramu a má viac ako 12-tisíc kalórií, čo je približne päťnásobok odporúčaného denného príjmu.

V prípade, že sa považuješ za skutočného vášnivého jedáka a mal by si o túto slušnú kalorickú pochúťku s niekoľkými poschodiami záujem, zaplatíš za ňu 28,95 libier, čo je v prepočte približne 32 eur. Ak by ti to však nestačilo, za príplatok v hodnote 6,90 libier si môže pochutnať na extra porcii so syrom a slaninou naviac. 

32-ročný majiteľ podniku Craig Harker tvrdí, že ak zákazník pri jedení tohto burgra zomrie, je ochotný prispieť sumou až 500 libier na náhrobný kameň. Na výzvu reagovalo už množstvo ľudí a osobne si prišiel burger vyskúšať aj youtuber Kyle Gibson z kanálu KyleVfood, ktorému sa podarilo Big Ben Number 10 zdolať za necelých 22 minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia