Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou adidas. 
27. augusta 2019, 21:44
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Je česká moderátorka najlepšou kamarátkou Billie Eilish?

MÓDA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Na Ozweego párty sme boli svedkami návratu do 90. rokov, odkiaľ pochádza aj inšpirácia pre nové tenisky od adidas Originals.

 

Počas uplynulého víkendu sme ani my nemohli chýbať na párty v podaní adidasu, ktorá sa konala pri príležitosti vypustenia novej siluety tenisiek s názvom Ozweego. Keďže je model inšpirovaný deväťdesiatymi rokmi a určený pre všetkých kreatívcov, v podobnom duchu sa niesla aj samotná udalosť na lodi Cargo Gallery v srdci Prahy. 

Už od obeda sme si na Vltave mohli vyskúšať aj rôzne tvorivé workshopy a popri tom spomínať na 90. roky napríklad aj vďaka cukríkovým hodinkám. Počas celého dňa nechýbali ani známe tváre, ktorých sme sa pri tejto príležitosti opýtali, ako si vlastne na toto obdobie pred dvoma dekádami spomínajú.

Paulie Garand aj Zea zaspomínali svoje prvé zážitky s Tamagoči, Emmy Smetany sme sa okrem iného pýtali aj na jej aktuálny rozhovor s Billie Eilish. Zavtipkovala si, že sú aktuálne najlepšími kamoškami a následne sme sa už presunuli pod pódium, kde to ovládol DJ Nobodylisten

Odporúčané
80 tanečníkov v rovnakých červených outfitoch ovládlo Grape festival 80 tanečníkov v rovnakých červených outfitoch ovládlo Grape festival 12. augusta 2019, 9:32
Domov
Zdieľať
Diskusia