Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 20:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Radikal pochovali beef z roku 2011 spoločnou skladbou

HUDBA RADIKAL SEPAR
Uložiť Uložené

Track s názvom Šeci v p*či uzrie svetlo sveta vo štvrtok večer, zatiaľ máš možnosť vyjadriť názor na túto spoluprácu.

Beef medzi Separom, resp. Gramo Rokkaz a Radikalom je do dnešného dňa jedným z najväčších v rámci histórie domáceho rapu. Chalani si to medzi sebou rozdali presne tak, ako sa to má robiť – v diss trackoch. Obzvlášť skladba Si Zvonil sa stala plnohodnotným hitom, po chvíli však spor utíchol a obaja hlavní aktéri sa vydali na vlastné sólové cesty. 

Dnes sú úspešnými medzi svojimi veľmi špecifickými a zároveň výrazne rozdielnymi skupinami fanúšikov, ktorých s veľkou pravdepodobnosťou spoja prekvapením v podobe spoločného tracku.

Odporúčané
V slovenskom hudobnom priemysle sa točia milióny eur. Zarábajú viac raperi alebo interpreti pre deti? V slovenskom hudobnom priemysle sa točia milióny eur. Zarábajú viac raperi alebo interpreti pre deti? 17. júla 2019, 16:00

Ten dostáva názov Šeci v p*či a svetlo sveta oficiálne uzrie vo štvrtok večer. Separ a Radikal už majú hotový aj sprievodný videoklip a v tomto prípade asi nie je potrebné hádať, o čom asi bude. 

Je snáď každému jasné, že sa po viac ako ôsmich rokoch dávno posunuli smerom k hudbe a keby ostali zatrpknutí, resp. nedokázali zmeniť názor, asi by niečo nebolo v poriadku. Ich konflikt sa nikdy neniesol v zbytočne osobnej rovine, išlo o hudobný spor so všetkým, čo je jeho nevyhnutnou súčasťou. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#ŠeciVPiči PREMIERA 29.8. 19:00 @radikal_chef @dokkeytino @fckthemcom

Príspevok, ktorý zdieľa (@separ__dms),

Anketa:
Tešíš sa na spoločný track Separa a Radikala?
Áno
Nie
Áno
76 %
1963 Hlasov
Nie
24 %
616 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia