Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2019, 19:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Svetové požiare ničia aj našu krajinu, Slovák sa pri Dankovom stožiari bál o život

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

V najnovších Freshenws sa dozvieš o aktuálnych témach, ktoré by nemali ujsť tvojej pozornosti.

Svetom aktuálne najviac otriasajú požiare v Amazonskom pralese a na Sibíri, ktorých neustále rozširovanie môže mať výrazný vplyv na celú planétu. V najnovších Freshnews sa dozvieš, v akom stave aktuálne najkritickejšie miesta sú a aký môže mať celá situácia dopad na Slovensko a klimatické zmeny. 

Slováci boli počas posledných dní aj obeťami početných telefonátov z podozrivých afrických čísel, ktorých cieľom bolo pravdepodobne zarobiť na spätných volania zvedavých zákazníkov, prípade zhromaždiť databázu čísel. Nepríjemnosti sa týkali klientov rôznych operátorov a najjednoduchším riešením je v tomto prípade volajúcich blokovať. 

Západ našej krajiny počas víkendu ovládli silné búrky, boli sme svedkami viac ako 15-tisíc bleskov za pár hodín a jeden si za obeť vybral Dankov stožiar. Fotografovi sa tento moment dokonca podarilo zachytiť a jeho snímka už obletela internet. Vo Freshnews s Deniskou a Filipom sa dozvieš aj to, ako dopadol outfit check pred koncertom Billie Eilish a prečo zabíjala e-cigareta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia