Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 14:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

PewDiePie prekonal hranicu 100 miliónov odberateľov. Minecraft si zahral už aj s manželkou Marziou

TECH
Uložiť Uložené

Švédsky youtuber je druhým najpopulárnejším kanálom na YouTube.

Švéd Felix Kjellberg zabáva svojimi videami milióny ľudí takmer poslednú dekádu. Youtuber sa vyšvihol za vrchol už dávno a aj keď si prešiel niekoľkými turbulentnými obdobiami, v priebehu rokov 2018 a 2019 sa spopularizoval medzi širšie publikum najmä vďaka kampani Subscribe to PewDiePie, ktorou internet bojoval proti nadvláde indického kanálu T-Series.

Súboj síce Felix prehral, ale teraz si môže konečne povedať, že prekonal hranicu 100 miliónov odberateľov. Míľnik nemohol prísť v lepšej chvíli. Felix sa po dlhých rokoch vo vzťahu zosobášil so svojou priateľkou Marziou, a tak zavŕšili súkromný aj profesionálny úspech.

PewDiePie natáča posledné dva mesiace prevažne Minecraft, vďaka čomu si niekoľkonásobne zvýšil zhliadnutia na každom videu, a svadbu rovno oslávil hraním kockatej hry spoločne s novou manželkou. Fanúšikovia potom svadobné fotografie novomanželov premiestnili aj do Minecraftu ako oslavu slávnostného zväzku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PewDiePie (@pewdiepie),

PewDiePie momentálne s viac ako 100 miliónmi odberateľov tróni na druhom mieste spomedzi kanálov na YouTube. Lídrom je spomínaný T-Series so 109 miliónmi, na treťom mieste zase nájdeš kanál 5-Minute Crafts so 60 miliónmi odberateľov. Štvrtý je momentálne kanál Cocomelon - Nursery Rhymes s 58 miliónmi a prvú päťku uzatvára SET India s 54 miliónmi odberateľov, uvádza SocialBlade.

Domov
Zdieľať
Diskusia