Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 16:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kto Sharlote píše texty, prečo sa ohovárali s Aless a ako reaguje na reči o kopírovaní Cardi B? (Interhejty)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj nový diel Interhejtov, v ktorých sa tentokrát predstavuje česká raperka Sharlota.

Na svete je nový diel seriálu Interhejty, v rámci ktorého dávame vždy inej známej osobnosti možnosť reagovať na (väčšinou) negatívne komentáre. Tentokrát prijala pozvanie česká raperka Sharlota, ktorá je známa aj tým, že sa nebojí kontroverzie v textoch aj videoklipoch. 

Jej fanúšikovia aj hejteri v komentároch najčastejšie riešia, že si texty nepíše sama, že kopíruje známe raperky z Ameriky a je odvážnejšia, ako sa im páči. Útočia na vydavateľstvo, v ktorom sa nachádza, prípadne píšu úchylnosti. My sme pre interpretku vybrali veľa podnetov z rôznych oblastí, a tak si budeš mať možnosť vypočuť jej názor a perspektívu. 

Porozprávala aj o svojom vzťahu so slovenskou kolegyňou Aless, ako funguje písanie textov v Blakkwoode a mnoho ďalšieho. Dostali sme sa aj k jej Instagramu a plateným spoluprácam, viac sa už ale dozvieš v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia