Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 11:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Instagramová influencerka a modelka je obvinená z pašovania heroínu a obchodovania s deťmi

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Na sociálnych sieťach zdieľala život na vysokej nohe, aktuálne sa však ukázalo, odkiaľ pravdepodobne mala všetky peniaze.

Kolumbijskej modelke známej ako La Madame bolo vznesené obvinenie za účasť na obchodovaní so ženami, ktoré boli vo väčšine neplnoleté. Dohromady malo ísť o približne 400 osôb, ktoré 48-ročná žena najala z najčastejšie z chudobných rodín, aby slúžili bohatým klientom. Tí mali pochádzať z vplyvného prostredia a našli sa medzi nimi aj celebrity a politici, píše New York Post.  

La Madame zatkla polícia ešte v minulom roku s ďalšími viac ako desiatimi ľuďmi, ktorí sa mali na trestných činoch spojených so sexuálnym otroctvom podieľať. Súdny proces bude prebiehať v meste Cartagena, kde mala organizovaná skupina podľa prokuratúry svoje sídlo. 

Odporúčané
Bohaté deti slovenského Instagramu: Nepovažujeme sa za pózerov, svojich followerov skôr motivujeme Bohaté deti slovenského Instagramu: Nepovažujeme sa za pózerov, svojich followerov skôr motivujeme 14. apríla 2019, 17:12

Podľa polície boli dievčatá najaté ako prostitútky označené rovnakým tetovaním, pričom maloletých malo byť až 250. Zatiaľ nie je jasné, aký trest hrozí La Madame, s veľkou pravdepodobnosťou sa však bude prihliadať aj na to, že ešte v roku 2002 bola usvedčená z pašovania heroínu. 

Naviac, modelka sa plodmi svojej práce chválila na instagramovom profile, kde často pridávala snímky s peniazmi a značkové veci. Ten je už však v súčasnosti vymazaný. 

Instagramová influencerka a modelka je obvinená z pašovania heroínu a obchodovania s deťmi
Zdroj: Liliana del Carmen Campos Puello/FB
Domov
Zdieľať
Diskusia