Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2019, 16:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Donald Trump chcel, aby mu A$AP Rocky osobne poďakoval. Raper mu už neodpísal

HUDBA ASAP ROCKY DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Biely dom si chcel podľa všetkého na pomoci americkému raperovi z väzenia spraviť lepšie meno pred stovkami tisíc jeho fanúšikov – nepodarilo sa.

Keď Biely dom začal počas júla pracovať na prepustení amerického rapera Rockyho z väzenia vo Švédsku, jediná podmienka mala byť podľa Vice, aby sa verejne poďakoval, keď bude po všetkom. V tom čase mal údajne manažér povedať, že to nebude absolútne žiadny problém, a tak začal Donald Trump konať. 

Švédskeho premiéra verejne vyzval, aby upozornil úrady, že hlava A$AP je vo väzení neoprávnene. Veľmi rýchlo však dostal odpoveď, že s tým nemôže a ani nechce nič spraviť. Raperovi teda v skutočnosti prezident nepomohol, Biely dom však aj napriek tomu trval na tom, aby sa po nedávnom prepustení poďakoval.

Odporúčané
Do Švédska sa už nikdy nevrátim, tvrdí A$AP Rocky Do Švédska sa už nikdy nevrátim, tvrdí A$AP Rocky 4. augusta 2019, 14:05

Údajne sa Flacko najprv cez manažéra vyhováral, že je z celej situácie unavený a ozve sa, keď si po prílete domov oddýchne. Dva dni po prepustení mal prestať so zástupcami Donalda Trumpa komunikovať úplne a možno by podľa kompetentných stačil aj súkromný telefonát. 

„Všetko, čo mal spraviť, bolo absolvovať dvojminútový hovor a povedať ďakujem,“ reaguje Darrell Scott v Trumpovom mene. Pôvodne iniciovala zapojenie Donalda Trumpa dvojica Kanye West a Kim Kardashian.

Odporúčané
A$AP Rocky sa vrátil do Európy, fanúšikov vo Fínsku nechal skandovať „f*ck Sweden“ A$AP Rocky sa vrátil do Európy, fanúšikov vo Fínsku nechal skandovať „f*ck Sweden“ 20. augusta 2019, 8:55
Domov
Zdieľať
Diskusia