Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2019, 10:41
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Kit Harington alias Jon Snow si zahrá v novej marvelovke

Kit Harington alias Jon Snow si zahrá v novej marvelovke
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ešte nie je jasné, akú postavu stvárni.

Game of Thrones máme za sebou. Niektorí boli spokojní, iní zas nespokojní. Dnes je to však už tak trochu jedno, v čase sa vrátiť nevieme. Avšak môžeme sa tešiť na to, v akých filmoch uvidíme naše obľúbené hviezdy, keďže budú mať omnoho viac času aj na iné projekty. No a podľa najnovších informácií uvidíme Kita Haringtona v MCU, píše Collider.

Je to teda príjemná náplasť, keďže budúcnosť Spideyho v Marvel Cinematic Universe nie je istá. To, koho si Jon Snow zahrá, je ešte otázne. We know nothing. Herec zatiaľ len prezradil, že bude spolupracovať s producentom Kevinom Feigeom na bližšie nešpecifikovanej superhrdinskej sérii.

Odporúčané
Samoopravovacie bežecké tenisky z 3D tlačiarne Samoopravovacie bežecké tenisky z 3D tlačiarne 12. decembra 2013, 23:06

Dnes môžeme len hádať, akú postavu Kit stvárni a na výber toho máme naozaj veľa. V júli sme ti priniesli správu, aké filmy Marvel Studios v rámci Fázy 4 chystá. Štúdio ohlásilo 5 najbližších filmov. V kine by sme ich mali vidieť postupne v tomto poradí: Black Widow (1 . máj 2020),  Eternals (5. november 2020), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12. február 2021), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7. máj 2021) a Thor: Love and Thunder (5. november 2021).

Môžeme sa tešiť aj na zaujímavé seriály, konkrétne ide o Falcon and Winter Soldier (jeseň 2020), WandaVision (jar 2021 3), Loki (jar 2021), What If? (leto 2021) a Hawkeye (jeseň 2021). Na akú marvelácku postavu by sa podľa teba Kit Harington hodil?

Domov
Zdieľať
Diskusia