Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 20:20
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Návštevníci francúzskej zoo do kože nosorožca vyryli svoje mená

ZAUJÍMAVOSTI ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Vedenie zoo je ľudmi pobúrené.

Užívateľ Twitteru si danú situáciu všimol, odfotil a uverejnil na sociálnej sieti. Zábery sa stali virálnymi.. Na chrbte nosorožca sú jasne vidieť vyryté mená Camille a Julien.

Návštevníci francúzskej zoo prekročili hranice, do kože nosorožca vyryli svoje mená
Návštevníci francúzskej zoo prekročili hranice, do kože nosorožca vyryli svoje mená Zdroj: Twitter/code_animal

Používatelia spomínanej sociálnej siete neskrývali svoje rozhorčenie: „Tí idioti si zaslúžia to isté, mali by sa hanbiť. Keď vidím, ako vedia byť ľudia stupídni, lepšie rozumiem tomu, prečo tento svet speje tam, kam speje.

K situácii sa vyjadrila aj Zoo de La Palmyre, v ktorej sa daný incident stal. Na ich facebookovú stránku napísali, že sú pobúrení hlúposťou ľudí, ale našťastie zvieraťu nikto neublížil. Návštevníkom sa podarilo preryť len cez špinu a už odumretú kožu, preto je možné, že si nič z toho daný nosorožec ani nevšimol.

Podľa Global news zoo dbá na to, aby ľuďom neustále pripomínali, nech sa ku zvieratám správajú s rešpektom. Avšak to, že sa ľudia zvieraťa vôbec mohli dotknúť, je podľa úradov podcenenie situácie a niečo také by nemalo byť možné.

Domov
Zdieľať
Diskusia