Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 11:13
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Uncharted prišlo už o 5. režiséra. Prekliaty projekt možno nikdy nevznikne

Uncharted prišlo už o 5. režiséra. Prekliaty projekt možno nikdy nevznikne
Zdroj: Sony Computer Entertainment/Naughty Dog
FILMY A SERIÁLY UNCHARTED
Uložiť Uložené

Tom Holland aj napriek odchodu ďalšieho režiséra ostáva v úlohe mladého Nathana Drakea.

Tak a máme to tu znova. Dlho pripravovaná adaptácia populárnej videohernej série Uncharted opäť raz prišla o režiséra a štúdio Sony si tak musí vyhliadnuť niekoho ďalšieho. K očakávanej snímke s Tomom Hollandom v hlavnej úlohe bol naposledy pripojený režisér Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane, Black Mirror, The Boys), ten však teraz z bližšie nešpecifikovaných dôvodov projekt opustil.

Tranchtenberg je navyše už v poradí piatym režisérom, ktorý od filmového Uncharted odstúpil. Pred ním mal totiž snímku natočiť aj David O. Russell (Silver Linings Playbook, The Fighter), Neil Burger (The Illusionist, Limitless), Seth Gordon (Horrible Bosses, Baywatch) a Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things).

Odporúčané
Najluxusnejšie automobily sveta: Slovenský špeciál #10 Najluxusnejšie automobily sveta: Slovenský špeciál #10 31. júla 2013, 3:08

Tom Holland však aj napriek odchodu ďalšieho režiséra ostáva v úlohe mladého Nathana Drakea. Zástupcovia štúdia navyše udržujú projekt nažive a momentálne sa vraj stretávajú s tvorcami, ktorí by mohli zasadnúť do režisérskeho kresla. Premiéra snímky je stále naplánovaná na 18. decembra (prosinec) 2020. Ostáva nám teda dúfať, že tvorcovia projekt nezrušia a všetko nakoniec stihnú. Pre viac informácií o projekte klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia