Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2019, 18:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus je znepokojená, že Liam Hemsworth požiadal o rozvod. Nečakala, že príde tak skoro

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Speváčka už stihla nahrať aj rozlúčkovú skladbu, aj napriek tomu však ešte nebola pripravená na rozvodové konanie.

Už pred viac ako týždňom sme sa oficiálne dozvedeli, že ani ročné manželstvo Miley Cyrus a Liama Hemswortha je na konci. Dôvodom má byť, že si speváčka našla novú spriaznenú dušu, ktorou má byť modelka Kaitlyn Carter.

Cyrus už dávnejšie priznala, že je bisexuálka, zároveň od decembra 2018 sme boli viackrát svedkami správ o nefunkčnom manželstve, aj napriek tomu fanúšikovia tohto páru neskrývali prekvapenie. 

Teraz sa dozvedáme, že ho neskrývala ani samotná Miley, keď sa dozvedela, že Hemsworth už podal oficiálnu žiadosť o rozvod. „Neočakávala to, je trochu sklamaná, darí sa jej však dobre a podľa všetkého sa už posunula ďalej,“ prezradil zdroj blízky speváčke pre People.  

Odporúčané
Miley Cyrus sa po necelom roku rozvádza s Liamom Hemsworthom. Speváčka začala randiť so známou modelkou Miley Cyrus sa po necelom roku rozvádza s Liamom Hemsworthom. Speváčka začala randiť so známou modelkou 11. augusta 2019, 18:50

Pred pár dňami popová hviezda zverejnila aj rozlúčkovú skladbu, ktorú sa pravdepodobne snaží aj edukovať ostatných. Pridala aj sprievodný príspevok o tom, ako sa každý človek pomaly mení a vyvíja, čo sa v jej prípade odrazilo aj na názore na manželstvo s austrálskym hercom. 

„Bol to raj, ale je čas ísť,“ dodáva v skladbe a taktiež prezrádza, že sa bude lúčiť s úsmevom. Po rozvode podľa jej vlastných slov nebude musieť piť alkohol ani brať drogy.

Odporúčané
Miley Cyrus sa lúči s manželom v novej skladbe: Bol to raj, ale je čas ísť, lieky ani alkohol nepotrebujem Miley Cyrus sa lúči s manželom v novej skladbe: Bol to raj, ale je čas ísť, lieky ani alkohol nepotrebujem 16. augusta 2019, 17:59
Domov
Zdieľať
Diskusia