Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2019, 15:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift má plán, ako ušetriť skoro 300 miliónov. Celoživotnú tvorbu prespieva ešte raz

HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Po tom, čo boli jej nahrávky predané pôvodným vydavateľstvom novému majiteľovi, sa speváčka rozhodla zakročiť inak.

Pred pár týždňami okolo seba vytvorila obrovský chaos speváčka Taylor Swift po tom, čo pridala dlhý príspevok, kde tvrdila, že jej tvorbu ukradol Scooter Braun. Ten ju kúpil od pôvodného vydavateľstva Big Machine Records aj so zvyškom podstatne menej známych interpretov za približne 300 miliónov dolárov. Súčasťou dohody teda bolo aj viac ako 13 rokov tvorby populárnej Taylor Swift. 

Odporúčané
Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber 1. júla 2019, 10:34

Speváčka na internete rozbehla vojnu známych osobností, jedni sa jej zastávali, ini tvrdili, že klame a jej jediným cieľom je spraviť zo seba obeť. Údajne totiž viackrát dostala ponuku pôvodné nahrávky kúpiť, vždy však odmietla.

Teraz v rozhovore pre CBS potvrdila, že sa chystá znovu zavrieť do štúdia a prenahrať všetky skladby ešte raz. S týmto nápadom prišla kolegyňa Kelly Clarkson na svojom Twitteri. Tomu sa hovorí nápad za skoro 300 miliónov dolárov.

Pre Taylor Swift to bude znamenať veľa práce, keďže je aktívnou speváčkou už od roku 2004, odkedy stihla nahrať skoro desiatku projektov, kým nezrušila dohodu s Big Machine Records. 

Domov
Zdieľať
Diskusia