Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2019, 13:30
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Dwayne Johnson je najlepšie zarábajúcim hercom roka 2019. V TOP 10 je aj 5 Avengerov a pár prekvapení

Dwayne Johnson je najlepšie zarábajúcim hercom roka 2019. V TOP 10 je aj 5 Avengerov a pár prekvapení
Zdroj: TASR/AP
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zárobky filmových hviezd však oproti minulému roku výrazne klesli.

Magazín Forbes, ktorý pravidelne zostavuje rebríčky najlepšie platených ľudí v rôznych oblastiach, prináša nový zoznam hercov, ktorí si za posledných 12 mesiacov dokázali na účet pripísať najviac peňazí.

Zárobky svetových filmových hviezd sa aj tento rok pohybujú v astronomických výšinách, o ktorých môže bežný človek maximálne snívať. Aj napriek tomu však oproti minulému roku výrazne klesli

Prvú priečku sa tentokrát podarilo obsadiť Dwaynovi Johnsonovi, ktorý sa minulý rok ocitol na druhom mieste, hneď po hviezde menom George Clooney. Ten sa však teraz ani len nenachádza v prvej desiatke. Hoci sa The Rock o jednu pozíciu posunul v pred, jeho zárobky sú o dosť nižšie ako pred rokom. „Pohoršil“ si približne o 35 miliónov amerických dolárov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DWAYNE JOHNSON FAN PAGE (@theroock2),

„V prvom rade si musíš získať publikum. Čo by publikum chcelo a aký najlepší scenár pre ľudí dokážeme vytvoriť, aby tak odchádzali z kina domov šťastní?“ povedal Dwayne Johnson v rozhovore pre Forbes v roku 2018. Treba si uvedomiť, že nepoznáme detaily zmlúv. Hercom môžu ešte prísť percentá z konečného zisku a taktiež môžu do konca roka uzavrieť nové zmluvy. Tie súčasné taktiež nemusia byť na 100% presné a niektoré zmluvy môžu byť vyplatené až budúci rok (alebo boli už v minulom a podobne). 

Na druhom mieste skončil lámač ženských sŕdc Chris Hemsworth, ktorý si za posledný rok prilepšil až o 76,4 milióna dolárov, čo je o takmer 12 miliónov viac, ako minulý rok. Tretie miesto si najmä vďaka Avengers vybojoval Robert Downey Jr. so zárobkom 66 miliónov a piate miesto obsadil indický herec Akshay Kumar. Ako dopadli ostatné filmové hviezdy skontroluj v rebríčku nižšie.

Najlepšie zarábajúci herci 2019 podľa magazínu Forbes:

1. Dwayne Johnson – 89,4 miliónov dolárov
2. Chris Hemsworth – 76,4 miliónov dolárov
3. Robert Downey Jr. – 66 miliónov dolárov
4. Akshay Kumar – 65 miliónov dolárov
5. Jackie Chan – 58 miliónov dolárov
6. Bradley Cooper – 57 miliónov dolárov
6. Adam Sandler – 57 miliónov dolárov
8. Chris Evans – 43,5 miliónov dolárov
9. Paul Rudd – 41 miliónov dolárov
10. Will Smith – 35 miliónov dolárov 
Domov
Zdieľať
Diskusia