Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2019, 11:34
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Age of Empires 2 dostáva remastrovanú 4K verziu, vyjde už v novembri

TECH AGE OF EMPIRES IV HRY
Uložiť Uložené

Na moderných počítačoch si zahráš za nové civilizácie aj v multiplayeri.

Herné novinky nám vývojárske štúdiá sypú prakticky každý týždeň, no gameri si radi zaspomínajú aj na tituly, s ktorými vyrastali. 

Tento dopyt je očividne dostatočne veľký na to, aby sa na tituloch z minulosti dalo zarobiť aj dnes. V roku 2017 sa 12-mesačnou exkluzivitou na PS4 vrátil Crash Bandicoot, v januári sme dostali remake hororovky Resident Evil 2, chystá sa Final Fantasy VII a tento zoznam by mohol pokračovať ešte dlho. Doom a Doom II si dokonca za necelých šesť eur zahráš aj na Androide a iPhonoch

Špeciálne čaro majú stratégie, čo si uvedomuje aj Microsoft. Na PC teda chystá 4K verziu legendárneho Age of Empires 2. Czechcrunch informuje, že vydanie je naplánované na 14. novembra 2019. 

Hru si dokonca môžeš ža 19,99 eur na Steame predobjednať už dnes. Ako bude vyzerať, naznačuje trailer vydaný počas Gamescomu. 

K pôvodným civilizáciám sa pridajú ešte štyri úplne nové a vylepšenia sa dočká tiež základný mechanizmus, umelá inteligencia protivníkov a samozrejme soundtrack. Microsoft si veľa sľubuje aj od multiplayeru, ktorý by mal dostať špeciálny spectator mode využiteľný na globálnych turnajoch. 

Odporúčané
Sľubujú lepšiu komunikáciu, iskrenie aj orgazmus. Týchto 5 hier musíš vyskúšať (nielen) na Valentína Sľubujú lepšiu komunikáciu, iskrenie aj orgazmus. Týchto 5 hier musíš vyskúšať (nielen) na Valentína 2. februára 2024, 16:00

Dĺžka hry je odhadovaná na 200 hodín a okrem bežných obchodov bude Age of Empires 2: Definitive Edition dokonca súčasťou nového Xbox Game Passu na Windowsoch.. 

Domov
Zdieľať
Diskusia