Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 23:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pred a po CGI: Ako vznikol súboj Captaina Americu so svojím mladším ja?

Pred a po CGI: Ako vznikol súboj Captaina Americu so svojím mladším ja?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME POČÍTAČOVÉ TRIKY (CGI, VFX, VIZUÁLNE EFEKTY)
Uložiť Uložené

I can do this all day.

Marvel Entertainment na svojom Youtube účte zdieľa mnohé pozoruhodné videá a nedávno nás stihli potešiť nahliadnutím na nakrúcanie súboja Captaina proti Captainovi. Zo záberov vo videu môžeš vidieť, že celá scéna za dvojicou mužov je tvorená zeleným plátnom, a teda jediné reálne objekty na pľaci tvoria predstavitelia Captaina Americu (dvojníci Chrisa Evansa, ktorým bola dorobená hercova hlava) a most postavený v štúdiu.

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49

Za touto skelou prácou pod dohľadom VFX supervízora Dana Deleeuwa stáli spoločnosti DNEG a Lola VFX. Druhí menovaní sa podieľali na amerických blockbusteroch, ako Captain Marvel či Solo: A Star Wars Story. Firmy ďalej spolupracovali napríklad na The Fate of the Furious. Ich tvorba sa však dotýka ďalších desiatok veľkých hitov.

Deeleuw pre fanúšikov ďalej prezradil, že dvojica Captainov mala pôvodne bojovať bez helmy. Vzhľadom na to, že by boli diváci zmätení, kto je kto, dostal jeden z predstaviteľov Capa digitálne vyrobenú helmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia