Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 20:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Rambo bez milosti seká končatiny nepriateľov. Za ochranu rodiny preleje množstvo krvi

Rambo bez milosti seká končatiny nepriateľov. Za ochranu rodiny preleje množstvo krvi
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY RAMBO V
Uložiť Uložené

Starý veterán vraždí nepriateľov rad za radom.

Zrejme posledný Rambo s príznačným podtitulom Last Blood dokazuje, že ani v 73 rokoch nedaruje svojim protivníkom nič zadarmo. Nebojácny John sa v novej časti presúva do Mexika, kde sa stretáva s vnučkou svojej priateľky Mary, o ktorej hovorí ako o vlastnej rodine.

Keď sa nevinné dievča dostane do pazúrov mexického kartelu, dobre vycvičený bojovník neváha a púšťa sa do ďalšej napínavej akcie. A áno, aj tentokrát potečie krv prúdom a končatiny budú poletovať okolím. Okrem toho sa však náš hrdina pobije s post-traumatickou stresovou poruchou.

S Rambom sme sa naposledy stretli v roku 2008 (réžia Sylvester Stallone). Už vtedy nepatril herec medzi najmladších hollywoodskych predstaviteľov, ale dokázal, že na to má.

Zhruba o 11 rokov na to bude musieť oprášiť svoje schopnosti, aby zabojoval proti priekupníkom s bielym mäsom. A upútavka hovorí zreteľným jazykom – aj vo svojom vyššom veku všetkých poriadne potrápi.

Film režíroval Adrian Grunberg (Get the Gringo) a o scenár sa spolu so Sylvesterom postaral Matt Cirulnick (Absentia). Slovenská a česká premiéra je plánovaná na 19. septembra (září) 2019. Viac sa o filme dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia