Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 10:44
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Po AirPods ťa čakajú bezdrôtové chrániče sluchu AirMuffs

TECH
Uložiť Uložené

Dal by si im šancu?

Mnohí nadšenci technológií už pred dlhšou dobou presedlali na AirPods od Apple a drôtové slúchadlá si nevedia dnes už ani predstaviť. Redakcia Cnet sa však nedávno odhodlala k testu takzvaných AirMuffs s názvom Human Headphones, ktoré vyrába Startup Human Inc. 

Tak, ako v prípade bezdrôtových slúchadiel, ide v prípade bezdrôtových elektronických chráničov sluchu o novinku, ktorá má svoje plusy aj mínusy. Na oficiálnej stránke ich môžeš kúpiť za 399 dolárov, čo je v prepočte zhruba 360 €.

Pri skladovaní sa slúchadlá magneticky spoja k sebe a vytvoria pomerne elegantnú formu. Dokopy vážia iba nepatrných 104 gramov. Na ich zapnutie stačí len to, aby si magneticky prepojené slúchadlá od seba odpojil. Na nosenie si však budeš musieť najprv trochu zvyknúť a údajne nie sú dostatočne prispôsobené na behanie, pričom by viac mali sadnúť ľuďom so stredne veľkými až veľkými ušami.

Po AirPods ťa čakajú AirMuffs
Po AirPods ťa čakajú AirMuffs Zdroj: Human, Inc.

V podstate sú ale vytvorené predovšetkým na nosenie v domácnosti. I keď totiž zakrývajú uši ako bežné chrániče sluchu, dokáže cez ne preniknúť množstvo okolitého zvuku, a preto nie je odporúčané využívať ich na otvorenom a hlučnom priestranstve. Vhodným spôsobom sú uspôsobené aj na telefonovanie, ale opäť ideálne vo vnútorných priestoroch bez rušivého hluku z okolia.

Na počúvanie je nutné mať na ušiach oboje slúchadlá, ktoré nie sú stereo. Podľa informácií od spoločnosti by Human Headphones mali dokázať prekladať 11 rôznych jazykov. Výdrž baterky je odhadovaná na zhruba 9 hodín kontinuálneho využívania a signál Bluetooth dosiahne do 30 metrov.

Odporúčané
Sony predstavilo mini klimatizáciu, ktorú si počas horúčav zastrčíš do trička a chladíš sa cez aplikáciu Sony predstavilo mini klimatizáciu, ktorú si počas horúčav zastrčíš do trička a chladíš sa cez aplikáciu 28. júla 2019, 14:46
Domov
Zdieľať
Diskusia