Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 16:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Homosexuálny študent sa snaží stať prezidentom USA. Satira od Netflixu si robí srandu z politickej korektnosti

Homosexuálny študent sa snaží stať prezidentom USA. Satira od Netflixu si robí srandu z politickej korektnosti
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ryan Murphy sa púšťa do prvej seriálovej spolupráce s Netflixom.

Payton Hobart (Ben Platt) v seriálovej novinke The Politician stvárňuje bohatého kalifornského študenta. Ten už od svojho detstva túži po tom, aby sa dostal na čelo Spojených štátov amerických.

Počiatok cesty hlavného hrdinu budeme sledovať od študijných čias na Saint Sebastian High School. Práve na nej začne mladý Payton spoznávať politický svet intríg. Jeho najbližším cieľom je dosiahnutie postu prezidenta v miestnej školskej rade a následne prijatie na slávny Harvard.

Každá jedna séria by pritom mala obsahovať iný druh volieb, no a na konci sa zrejme dopracujeme aj k voľbám na prezidenta USA. Ako je už z upútavky ale jasné, oproti ostatným študentom bude musieť Payton spočiatku skrývať svoje tajomstvo – jeho homosexuálnu orientáciu. Prvú sériu na Netflixe uvidíš 27. septembra (září) 2019.

53-ročný tvorca Ryan Murphy sa v minulosti u publika preslávil najmä seriálovou dvojicou American Horror Story a American Crime Story, pričom v minulosti s Bradom Falchukom a Ianom Brennerom pracoval taktiež na známom seriáli Glee.

Rolu potenciálneho budúceho prezidenta v The Politician stvárňuje Ben Platt, no okrem neho nás svojou prítomnosťou poctí oscarová Gwyneth Paltrow, rokmi overená Jessica Lange (známa aj postavami z AHS), sympatická Zoey Deutch či Lucy Boynton, ktorá v Bohemian Rhapsody hrala Mary Austin, lásku slávneho speváka Freddieho Mercuryho. Prvú sériu na Netflixe uvidíš 27. septembra (září) 2019.

Tvorca American Horror Story nazrie do sveta politiky, kde sa homosexuálny študent snaží stať prezidentom USA
Tvorca American Horror Story nazrie do sveta politiky, kde sa homosexuálny študent snaží stať prezidentom USA
Domov
Zdieľať
Diskusia