Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 15:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Íri lejú whiskey Conora McGregora do záchoda. Presne tam patrí, nechcú s ním mať nič spoločné, tvrdia

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Ide o reakciu na správanie populárneho zápasníka, ktorého meno sa spája s mnohými škandálmi.

Zamestnanci írskeho pubu Salty Shamrock, ktorý sa nachádza na Floride, dali jasne najavo, čo si myslia o dlhodobých škandáloch populárneho bojovníka Conora McGregora. Ten sa síce preslávil ako zápasník, aktuálne zbiera jeden škandál za druhým a pohár trpezlivosti Írov pretiekol, keď sa nedávno prevalil najnovší problém, informuje Independent

Conor McGregor napadol v bare starého muža len kvôli tomu, že odmietol piť jeho whiskey. Incident sa síce podľa dostupných informácií udial ešte v prvej polovici roka, nič to nemení na skutočnosti, že sa krajania od zápasníka radšej dištancujú. Keďže doteraz vo svojom podniku predávali aj McGregorovu whiskey, využili ju na to, aby demonštrovali, čo si o jeho správaní myslia. 

Odporúčané
Conor McGregor napadol v bare starého muža len kvôli tomu, že odmietol piť jeho whiskey Conor McGregor napadol v bare starého muža len kvôli tomu, že odmietol piť jeho whiskey 15. augusta 2019, 15:01

Na video zaznamenali, ako alkohol vylievajú do záchodovej misy s komentárom, že nebudú podporovať problematickú osobu, ktorá má problémy so zákonom. Toaleta je podľa nich ideálnym miestom, kam tento komerčný produkt patrí. Záznam zverejnený na facebookovej stránke podniku sa okamžite rozšíril do celého sveta a zbiera stovky tisíc pozretí a súhlasné komentáre. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia